Et ensomt juletre søker gaver og gjester!

Annonse – Nordic Choice Hotels – Comfort Hotel Børsparken.

IKKE ALLE GLEDER SEG TIL JUL, MEN…

det kan både du og jeg gjør noe med!


Jeg (og som mine faste lesere vet) elsker julen. For meg er julen den beste tiden i året. Jeg er enormt glad i inkludere, skjemme bort familie og venner med gaver, få inn treet tidlig, skape nye tradisjoner men også fortsette med de gamle. Hvert år har jeg et juleprosjekt hvert der jeg samler inn penger/gaver/klær til familier/organisasjoner. Det er viktig for meg å gjøre noe for de som ikke har det like bra, og som gruer seg julen! Det har blitt en tradisjon å ha Anjasjulehjelp hver jul!

Jeg skal ikke snakke så mye om akkurat den hjelpen nå, men fokusere på en annen hjelp som har fanget min interesse og som er minst like viktig. Denne hjelpen gleder, varmer og inkluderer veldig mange andre denne julen, og den hjelpen heter  Ensomt juletre!

Forrige søndag dro Lavrans og jeg ned med vår gave som skal legges under det ensomme juletreet hos Comfort Hotel Børsparken. Vi satte oss ned med litt frokost, snakket med hotellsjefen og fikk lagt gaven vår under treet. Håper den gleder den som får den <3

ENSOMT JULEHOTELL SØKER JULEGJESTER

Comfort Hotel Børsparken skal i år arrangere Ensomt Julehotell der gjester, turister eller andre som ønsker det er invitert til hotellet for å feire jul på julaften. Dette er et nytt prosjekt Nordic Comfort Hotel har i år hvor mange av hotellene er med og lager individuelle opplegg. De fire andre Comfort- hotellene i Oslo gir også bort gratis overnattinger på julaften til noen som av ulike grunner trenger det.

Comfort Hotel Børsparken åpner dørene kl 20, og det serveres julemat/grøt, gløgg og julekaker, og vises julefilmer etc. 

Ensomt Juletre har samarbeid med Unicef, og hvert år er det 190 juletrær rundt på hotellene. I 2017 samlet de inn til sammen 64.0000 gaver, og for hver gave som blir gitt, gir Nordic Choice Hotels 10 kr videre til sitt UNICEF prosjektet, Sweet Dreams, som bekjemper menneskehandel!
 

ØNSKER DU Å BIDRA?

Det ensomme juletreet på Comfort Hotel Børsparken ønsker seg flere gaver, og har du mulighet til glede noen andre med en gave, stikk gjerne innom. Hotellet ønsker å fokusere på nye gaver (ikke brukte), da barna de henvender seg til får stort sett kun arvede og brukte ting. Hotellet ønsker at de i julen skal oppleve å få noe som er helt nytt.

Ps: Du kan også gi gaver til andre Comfort Hotel rundt om i landet, og oversikten over hvilke finner du HER

Slik vi har gjort det, så har vi skrevet på lappen hvem gaven passer til og et lite hint om hva som finnes i pakken. Det gjør det litt enklere å dele ut gaven til den personen den passer til ;)

Hjelp meg og Comfort Hotel Børsparken å gi en fin og koselig jul til noen som ikke har det like bra <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. wow, hva et fantastisk initiativ!

 2. Tusen takk for tips pakke er levert

  1. Anja Johansen

   Tusen takk for at du bidrar :)!! <3 <3 God jul, klemmer.

 3. Marianne Westbye

  Hei. Liker interiørstilen din. Hvor har du kjøpt de svarte nattbordene?

  1. Anja Johansen

   Hei, de er fra Loftet interiør :)

 4. Hei Anja, jeg blir så glad når jeg ser bloggere som bruker plattformen sin til noe uselvisk, slik som du gjør. Du skiller deg positivt ut fra mange andre. Så må jeg bare si at du har en fantastisk stil; feminin og klassisk, den er så inspirerende! Ønsker deg masse lykke til med fødselen og en god jul til deg og din familie! Klem fra Linn.

  1. Anja Johansen

   Hei Linn :) Tusen takk for gode ord, og at du tar deg tid til å titte innom bloggen <3 <3
   God jul til deg og dine, juleklemmer fra meg =)