Juleønsker, innpakning og en viktig tanke.

Inneholder en rabattkode til en av kundene, men varene er kjøpt selv.

THIS CHRISTMAS

Christmas is the spirit of giving without a thought of getting.

It is happiness because we see joy in people. It is forgetting self and finding time for others.

It is discarding the meaningless and stressing the true values.


God morgen fra sengen. Jeg har laget meg gløgg med hundre tonn med nøtter oppi! Lovin it! God Morgen Norge på tven, og litt senere skal jeg ut en tur å titte litt på de siste julegavene før jeg faktisk sier stopp! Jeg har vært flitting en god stund nå, og kost meg skikkelig med å pakke inn gaver. Jeg syntes det er ekstra stas å gjøre meg flid med innpakningen, finne papir, bånd og pynt som matcher, og gjøre pakken skikkelig fin, hehe. Sært?! Neh det er hyggelig å få gaver der man ser at den andre har lagt ned litt innsats tenker jeg ;)

Lurer på hva Darwin får i år ;) Hehe. Gaven hans er en «innflyttningsgave» til den nye leiligheten vår. Så da har han en seng der når han er på besøk ;)

Jeg er veldig glad i å gi til de rundt meg, og jeg prioriterer dem veldig mye! Kanskje litt ekstra nå i julen enn ellers, hehe <3 Gaver, julekort, invitasjoner og det å inkl dem i hverdagen, helger, opplevelser, vinkvelder, u name it. Det sosiale er veldig viktig for Lavrans og meg , og vi finner alltid tid :) Julen er en fin tid til å vise litt ekstra omtanke.

I år har heller ikke så mange ønsker, men jeg har sagt til mamma&pappa at jeg ønsker årgangsvin (siden jeg samler på det), og gavekort på blomsterbutikken :) Det er det, men uten om det så ønsker jeg meg ikke noe. Jeg liker heller å gi ;)

Kort/ Kjøpt i London på Harrods

Kvister til å pynte gavene med/ Kid interiør

Bånd og til/fra lapper/ Panduro

Gavepapir i sølv/ Ark

Grønt bånd/ Ark

Til/fra lapper/ Panduro

Papir og til/fra lapper/ FestligeTing.

Dette kjøpte jeg for en stund siden, og jeg vet at noe av det er utsolgt, men finner du noe kan du bruker koden anjajul og får -20% på det du handler ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *