En viktig og enkel trygghet!

Annonse for SeeMe

SE OG BLI SETT!

Små ting kan utgjøre en stor forskjell! Som refleks!!

Mange er supergode på å feste, klistre og henge reflekser på barna sine, men vi må ikke glemme oss selv også! Det er mørkt om morgen, på kvelden, på vei til trening etter middag, når du løper over veien for å rekke bussen, eller når du går langs veien oppe ved hytta eller midt i byen. Har du noen gang opplevd å nesten kjøre på noen i mørket, eller at noen har kjørt alt for nære deg? 

Slike opplevelser gjør at du virkelig får hjertet i halsen! Så hvorfor er vi ikke like obs på oss selv som vi feks er ang barna våres? Vi voksne må også ta ansvar for oss selv, kanskje en litt glemsk kjæreste, foreldre, eller venner. Det er så lite som skal til, og bare en liten refleks kan ha stor betydning nå i vintermørket!

Refleksen har utviklet seg til en trendy, og fortsatt sikker og ikke minst enkel måte å føle seg trygg på. Det er ikke lengre den klassiske refleksen man kanskje husker fra da man selv var liten og foreldre dine preppet på deg reflekser. Nå finnes det et hav av alternativer , og refleksene kan festes ikke bare på jakken, men på alt fra barnevogner, hjelmer, rullestoler, joggesko, husnøkkelen, luen eller vesken.

Darwin har reflex han også. Han tasser rundt i den orange vesten med blinkende bånd rundt halsen, når vi er ute i mørket ;) 

Her ser du litt av det vi har valgt ut. Tassel refleksanheng er perfekt som nøkkelknipe! Den er også super som feks anheng på vesken , sekken/treningsbaggen, eller trillekoffenten din.

Refleksene blir en naturlig del av anntrekket, og det er nettopp det som er så fint med et så bredt utvalgt som SeeMe har. Utvalget er stort, kreativt og passende til alle, og det kler det man har på seg og bruker av tilbehør! 

Do you SPOT me? ;) 

Til lange kåper og klassiske plagg har Lavrans og jeg falt for de enkle spot refleksene. De kan man feste på kragen, lommene, ja, hvor du vil egentlig, fordi den festes med sikkerhetsnål ;) Spotene finnes i flere farger.

Lille F har fått sine Karsten og Petra reflekser på utedressen sin, samt små søte selvklebende reflekser på jakken. Sistnevnte ble kåret til “Best-i-test” av TV2 Hjelper deg oktober 2017 ;) De selvklebende refleksene har like mange kule alternativer til de voksne som til de små.

Disse smarte refleksens kan festes på jakker, støvler, sekker, bager, barnevogner, kofferter, sykkelhjelmer, eller på feks akebrettet. Jo flere merker du bruker, jo lettere blir du sett ;) 

-15% på ALLE reflekser fra SeeMe

Bruker du koden ANJAFAV inne på Anjas favoritter, får du -15% på kjøpet ditt! Rabattkoden gjelder også på HELE siden til SeeMe, så finner du noen andre reflekser til deg selv, kidsa, eller kjæresten som ikke ligger under Anjas favoritter, får du også dissee også på -15%.

Refleks deg selv, kjæresten, barna, venner og familie! Vi har ingen miste <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hvor er kjolen fra ?

  1. Anja Johansen

   Hei =) den er fra Nelly =)

 2. Hvor er luen din fra? :-)

  1. Anja Johansen

   Den er fra Samsøe :)