3 ting akkurat nå!

Reklame: Annonse-lenker

GLOW GLOW GLOW

Her kommer mine tre glows som jeg får så mange spørsmål om :) Jeg vil nå ikke si at jeg har helt peil på sminke, og det er nok fordi jeg aldri har brukt noe særlig, og heller aldri følt at jeg  dekke meg til med det ene og det andre. Jeg kan det lille som jeg ser på som basic, og benytter bb cream fra Schrammek, rouge og shimmer. På en blek og daff dag føler jeg meg litt mer piff med det ;)

Denne har litt mer glitter/glans i seg enn de to andre over! Den finner du HER

Disse har ikke like mye glitter i seg, og de er litt mer tonet ned. Jeg bruker mest de to ytterste. Denne finner du HER

Så har vi denne herligheten! Den er jo selvfølgelig utsolgt nå, men jeg legger ved linken anyway, og når den er back in stock så vil linken funke ;) HER  – Kosten jeg bruker finner du HER

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Hvor er kjolen eller blusen på bildet fra? Likte fargen kjempegodt:-)

 2. Du har så mye fintkan eg spør hva parfyme du bruke?

  1. Anja Johansen

   =) Jeg bruker tre stk som jeg har over lengre tid. Men den jeg bruker mest er Escada Magnetism :)

 3. Hei! Du er så fint sminket. Kunne du kanskje lagt ut en video eller bilder på framgangsmåte med de ulike produktene? Hilsen en annen som heller ikke har så peil på sminke

  1. Anja Johansen

   Hei =) Ja det kan jeg , meeen tror jeg har en liggende ute i kategorien hudpleie &sminke. Veldig kort innlegg med hva jeg bruker. Det er bb cream som jeg bare smører ut som en krem i fjeset, bronze pudder litt i pannen, nesen, så rouge og shimmer i kinnene. Bruker ikke mascara, eller masse koster/linjer osv. Det er det :D