Utålmodig, nysjerrig og klar!

Reklame: Annonse-lenker inn til Nelly

Jakke/ Her, Genser/ Her, Bukse/ Her, Sko/ Her (Alt er normalt i str)

Det er ikke alltid like lett å rase igjennom dagene uten masse inspirasjon, kle seg spennende, eller føle seg litt «på» når man er lenket fast i seng og sofa. Det er ikke bare bare å ha et risikosvangerskap. Hmm liker ikke det ordet, men er nå det legene bruker. Neste uke (om lille holder seg inne) har jeg kommet meg over den kritiske perioden og jeg kan endelig senke skuldrene enda litt til. Rart å tenke på at jeg kanskje, ja, for jeg håper jo på det, skal få oppleve et helt svangerskap selv om det ikke har vært enkelt. Om vi går for enda en til så vet vi i hvert fall enda mer til neste gang, og kanskje jeg slipper å bo på sykehuseti samme uke som jeg gjorde med lille F, lille som nå og er i magen, og evt neste lille. Hva er oddsen for det da.. ? Haha!

Jeg sa til Lavrans i går at nå er jeg litt lei av å dra på meg joggisen. Prøvde en siste gang å ta på meg den preggo strømpebuksen fra H&M, men nei..jeg fikser det ikke, hehe. Komfy før fashion akkurat nå. Når man også går inn&ut av sykehuset fordi man tror at fødselen er i gang gjør det noe med tankene dine også. Du gjør deg på en måte klar for å møte den lille, men ingenting er jo bedre at tiden går helt ut før det skjer noe. Men, man blir jo veldig nysjerrig på når skjer det da? Nå merker jeg at jeg er ganske klar for å ta imot lille!

Jeg er kanskje på matbutikken en gang i uken, og det blir min «going out», hehe. Når jeg går forbi hyllene med barnemat, Nan1 (som jeg så godt husker fra når lille f var liten), og nye typer bleier,  kjenner jeg litt på at jeg føler meg helt blank igjen. Jeg trodde kanskje at jeg skulle ha stålkontroll siden jeg hadde gjort alt det der en gang før, men jeg tror det blir litt nytt på mange måter denne gangen også. Om jeg får melk eller ikke blir jo spennende å se, siden jeg ikke hadde det sist gang, så da blir enten Nan for alle penga eller ikke, hehe. Flaskene vi brukte sist gang har jo oppgradert seg, så mye føles veldig nytt. Føler meg neeesten som en førstegangsfødene <3

En ting jeg gjerne vil dra frem som er helt fantastisk er at jeg/vi nådde målet med #anjasjulehjelp i år. Jeg nådde målet på 10k, men ser at det fremdeles ruller inn bidrag, og DET er jo helt rått!! Jeg skal la innsamlingen forsette å gå helt ut, og jeg har allerede snakket med sykehusklovnene som er veldig takknemlige for alle bidrag :) For meg, alle oss med tidligere syke barn/ syke, og fremtidge syke barn som kommer til å ha glede av sykehusklovnene, tusen takk for at du hjelper <3 Spleisen ligger HER

Anja

Skriv en kommentar

5 kommentarer

  1. Sikkert dumt spørsmål, men har du strømpebuksen rett vei? Jeg gikk nemlig med den feil de første gangene, ubehagelig, men nå er den rett vei og behagelig den jeg har er det to streker med søm på ene siden og en strek med søm på den andre. Har alltid tenkt at to streker er bak, men ikke med gravid strømpebuksen tydeligvis

    1. Hehe nei nei, ikke dumt i det hele tatt. Jeg har prøvd begge veier, egentlig alt for å finne en «løsning» men nå har jeg faktisk funnet ut at jeg bare bruker en vanlig strømpebukse. Det var hele den greia om å dra den over magen og føle på det å nesten ha en heldrakt av strømpebukse på seg som ikke gjorde meg noe komfy. Så i går gikk jeg med vanlig strømpebukse og hadde den opp til under magen om du skjønner ;)

    2. Haha det gjorde jeg også sist jeg var gravid=P denne gangen er den på rett vei;-)

  2. Vil du fortelle litt om hvordan du gjorde det sist med nan osv?

    1. Hei =) Kan godt lage et innlegg på det når lille er født, da blir det nok mer aktuelt. Vet ikke helt hvordan det vil nå, må nesten se om, hvis, hvordan, hehe <3 <3 Klem