Antrekkene den siste tiden

Reklame: Annonse-lenker inn til Nelly

Jeg setter utrolig pris på alle fine tilbake meldinger jeg får fra dere på at jeg ser godt ut selv om jeg daffer rundt i strikk, ullbukser og teddyjakker ;) Hehe, jeg prøver nå i hvert fall å se litt ok ut, selv om jeg gleder meg litt ekstra til å ta på meg litt andre klær også etter at lille har kommet. Gode plagg som strikk og teddyjakker vil jeg alltid bruke uansett mage eller ei, så siden det er -20% på så og si alt fra nly frem til i morgen formiddag, slenger jeg ut mye av det jeg har i skapet og har vist dere den siste tiden. Jeg skulle gjerne ha hatt en liten catwalk for dere, men dagen i dag har ikke vært like god, så da har jeg satt sammen noen fine collage i stedet <3

GREEN

Grønn faux fur/ Her

Lang grønn kjole/ Her

Den populære grønne omslagskjolen/ Her

Enkel grønn basic kjole/ Her

Grønn teddy kåpe/ Her

Hvit teddy kåpe/ Her

Grønn strikk/ Her

Grønn penkjole/ Her

ROSA

Lyserosa kjole med blonder/ Her

Lyserosa kjole/ Her

Rosa strikk/ Her

Hvit strikk/ Her

Mørkerosa kjole/ Her

Silkekjole/ Her

Velour set/ Her

Lyserosa strikk/ Her

DARK

Sort kjole/ Her

Mørkebrun teddy/ Her

Brun kjole/ Her

Brun teddy/ Her

Mørkerød faux fur/ Her

Rød teddy/ Her

Sort lang kjole/ Her

Den populære sorte omslagskjolen/ Her

Beige faux fur/ Her

Boots (normale i str) / Her


Alt over er på salg, og siden med hele salget finner du HER

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

 1. Hei,

  Jeg lurer på hva du syns om at Morten Hegseth (og nå Live Nelvik) trekker fram deg som en som tjener penger på barnet ditt?
  Du har jo vært ganske tydelig på å ikke vise fram F og den lille nye som er på vei? Eneste jeg har sett er det med at du deler navnet til den nye lille hvis du får 2000 følgere til på Instagram?

  Jeg ønsker deg hvertfall masse til lykke med den nye lille som er på vei, og h*n holder seg i magen så lenge som mulig

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Ja har fått det med meg, og svarte litt på dette når Morten hadde saken i Vg på søndag. Jeg er enig veldig mye, men som jeg skrev så er det mange forskjellige mamma-influencere, og alle tar sitt valg ang sine kanaler, reklame, spons, eksponering eller ikke. Jeg er ikke hun som ønsker å henge ut andres valg eller mene at mitt valg er bedre, andres dårligere, eller at noe er best. Dette med følgere hadde jeg på insta-story, og droppet det ganske kjapt. Tenkte ikke noe mer på det som en gøy-sak mellom kjipe slag på sykehuset <3 Men det fikk jo Morten med seg da, hehe.
   Vi har valgt å ikke eksponere barna våres og har reklame en sjelden gang. Andre velger å eksponere mye, lite, ha mye spons eller betalte innlegg, og det er et valg de mener er best for dem. Så om andre mener at det er feil å ha en betalt babylue på sofaen , eller et bakhode en sjelden gang, så er det greit det også.
   Denne debatten, og det å "bruke" graviditet/barna sine er en god debatt, men det finnes så mange forskjellige nivåer innenfor dette og reklame/utlevering av barn. Det at Live tagger meg får nå være så,hun skal få lov til å mene sitt, Nå valgte hun å tagge meg. Jeg har ingenting å ta, eller tagge noen andre for, jeg tenker på meg selv og mitt, og andres valg er deres valg :) tenk om alle influencere/media folk/kjendiser etc skulle ta alle på alt de er uenige om som blir frontet på sosiale kanaler. Alt fra sex, utleveringer av sykejournaler, gamle kjærester, psykiske lidelser, etc. det er nok ganske mye vi alle er uansige om når det kommer til hva andre velger og ikke. Om det er mannen i gata eller en kjent blogger, lege, bhg tanten, idrettsutøveren osv. Jeg kunne ha fyrt tilbake på mye jeg ikke er enig i det mange gjør ang sitt eget liv og barn, men det har jeg ikke behov for. Tenker på meg selv :)

   Takk for det <3 Er ikke sååå mange ukene igjen nå :) Klem

   1. Så hyggelig at du virkelig tar deg tid til å svare! Utrolig enig i det du sier:) Tenker det er viktig å ikke fokusere så mye på hva alle andre gjør, men heller på en selv. Stå på <3 klem

   2. Legemamma

    Utrolig godt svart! Heier på deg, og lykke til i innspurten

   3. Anja Johansen

    :) Tusen takk, nå er det ikke lenge igjen <3