Enda et mål i svangerskapet er nådd

Reklame: Lenker inn til Nelly

HVER HELG ER ET MÅL

I går kom den første snøen til Fornebu. Eller, det varte i 2 min, og så var det borte. Men snø var det, og det er alltid like koselig å se den første snøen når man har ventet så lenge på denne koselige årstiden. Jeg lå stort sett i sengen i hele går. Følte meg ikke så pigg, men helt ok. Jeg merker at lille vokser og trenger mer plass. Det strammes, strekkes og jeg har et par «vondter» jeg ikke tidligere har opplevd. Jeg har jo aldri vært i uke 32, eller 31, eller 30, så jeg merker stor forskjell på svangerskapet kontra når jeg gikk med lille F. Siden jeg heller ikke kjenner riene mine, må jeg være ekstra på vakt, og noen vondter tror jeg noen ganger kan være nettopp rier. Nå har jeg lært meg, og funnet en liten metode der jeg begynner å kjenne igjen ting, ta tiden , etc for å ikke rope ulv ulv til sykehuset hele tiden. Selv om de har sagt at det er lavterskel for meg å ringe inn. Om to uker «hører» jeg ikke lengre til Drammen sykehus, og hvis det skjer noe da er det Bærum jeg blir lagt inn på. Da har jeg nådd uke 34 og det er uken Bærum har ansvar for meg og lille, samt tiden fremover.

Hver fredag har jeg kommet meg til en ny svangerskapsuke, så hver helg har vi alltid en liten feiring <3 

Jeg føler nesten jeg må beklage litt for daffe antrekk og lite inspo på den fronten, men jeg klarer ikke dra på meg noen annet enn ullbukser om dagen. Jeg prøvde denne preggo strømpebuksen jeg kjøpte for en stund siden (igjen), men jeg fikser det ikke. Det har blitt såpass kaldt nå at det blir for heavy å kjøre kjole/skjørt uten strømpis, og jeg vil jo føle meg litt fin, så da blir det ullbukser da ;)

Vi har jo alltid bakedag i helgene, og i dag har lille F valgt at det blir kake. Sjokkiskake! Det gleder jeg meg til :)!

Lignende teddy kåper/ HerHer og Her

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Du er så fresh! Hvor er genseren fra? :)

  1. Anja Johansen

   Takk <3 <3 Den er fra Fwss på salg i fjor =)

 2. Fikk du innvilget ks? Hva skjer om fødsel isåfall starter av seg selv stopper de fødselen da?

  1. Anja Johansen

   Starter fødsel nå kan man ikke gjøre noe mer. Men er jo derfor jeg har fått streng beskjed om å være mye i ro, ikke løfte, «løpe rundt», for å ikke evt sette noe i gang. Når jeg ble sendt til Drammen for noen uker siden fordi jeg var i fødsel fikk jeg alt de kunne tilby for å stoppe fødselen, og det klarte de :) Skjer det noe nå, så skjer det. Det er det sykehuset og legene har informert meg om nå. Jeg går fortsatt på medisiner her hjemme frem til uke 34, og etter uke 34 er det Bærum som har meg hvis det skjer noe før termin. Klem

 3. Hmm, jeg trenger daffeantrekk som ikke er pysjamas ;) Og jeg syns dine er fine :)

  1. Anja Johansen

   Hehe, da burde du gå for ullbukser og strikkegensere ;) Er det jeg lever i om dagen :D

 4. Syns du har fine «daffe-antrekk»! Hvor er lua fra? :-)

  1. Anja Johansen

   Hehe takk, det hjelper å høre når jeg føler meg daffe daffesen om dagen :p Den er fra Samsøe i fjor =)

 5. Hei. Lurte bare på hvor man får tak i de ullbuksene? Ha en fin dag ☀️

  1. Anja Johansen

   Hei hei :) De er fra Cubus. Ull ;)

 6. Jeg heier på deg og den lille i magen og ønsker dere alt godt!
  Også lurer jeg veldig på hvor skoene dine fra?

  1. Anja Johansen

   Tuuuusen takk :D <3
   De er fra Lune. Kjøpes hos Sapatos :)