Den lille i magen #9

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly – Fleischer C

FORM OG HUMØR

Formen min ja, hehe.. Jeg føler meg fin i kroppen. Jeg har en indre ro, jeg tenker veldig positivt etter den siste tiden på sykehuset, og jeg tror virkelig at lille vil holde seg der inne i hvert fall noen uker til. Selv om jeg ikke får lov til å gjøre så fryktelig mye, så får jeg dagene til å gå veldig bra, og når jeg orker litt mer, tar jeg små turer ut. Dette er jo kun en midlertidig situasjon, så jeg depper ikke over noen ting akkurat nå, for jeg vet at dagene vil bli helt det motsatte etter at lille er her ;)

KROPP OG FORANDRINGER

Når jeg lå på sykehuset gikk jeg ned en del kg. Siden jeg/vi aldri har hatt en vekt her hjemme, har jeg heller aldri fulgt med på vekten min nå i svangerskapet, men jeg sjekket litt i papirene mine fra første kontroll og frem til nå, og jeg nesten tilbake der jeg var før jeg ble gravid. Liker ikke det helt, for føler jeg ikke gir lille den den trenger, selv om legene sa at det måtte jeg ikke tenkte på. Jeg har ingen fremdeles ingen hevelser eller vann i kroppen (bortsett fra fostervann da;) Vet ikke om jeg får det heller?!

TANKER

Skulle kanskje vært et helt innlegg om tankene mine her, hehe? Nei, jeg har faktisk ikke så fryktelige mange tanker tross alt som har skjedd. Hvis det er noe jeg drar frem ovenfor Lavrans ang lille, så er det hvordan dagene etter fødsel blir. Alt fra mat, søvn, hårfarge, julen, etc. Til tider føler jeg meg nesten som en førstegangsfødsene. Som om jegh ar glemt alt fra sist gang. Haha, eller, jeg tror faktisk jeg har glemt en hel del. Den lille er jo en helt annen person en lille F. Det kan være de er helt forskjellige ang alt med søvn, mat, rutiner osv. Det hele gjør meg mer spent fordi jeg ikke vet hva som kommer, hehe.

CRAVINGS

Fremdeles ingenting, så tror nesten jeg kan droppe denne posten neste gang? Hehe. Tror ikke jeg får noe heller før lille er født.

MINUS

Hmmm minus akkurat nå. Det er jo ingenting som er minus sånn egentlig. Hver dag teller, og jo lengre lille holder seg der inne jo bedre. Hvis jeg må dra frem noe så er det at jeg fremdeles går på medisiner pga nyreinfeksjonen min, men igjen, det går bra. 

TERMIN

Jeg er nå i uke 31 + 3, og har fortsatt termin 24 desember <3

Teddy kåpe/ Her

Andre fine og komfy preggos antrekk: 

Strikk/ HerHer og Her

Kjoler/ HerHer og Her

Hele salget på strikk, kjoler, jakker og sko finner HER

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Er sååå spent på hvilket navn dere har valgt :D Husker du sa det var et navn du kun hadde sett en gang før, nemlig på en av dine følgere på instagram. Men har ingen ideer! Er litt over middels glad i navn, finner meg selv til stadighet sittende inne på ssb sine sider og se på historisk utvikling for det ene og det andre navnet. Og har såklart en liste med potensielle navn til mine egne barn klar :D

  1. Anja Johansen

   Hehe er ikke et så vanlig navn, i hvertf all ikke nå :)
   Det passer veldig fint sammen med Frøya, og det har mye hisorie og linker til oss som familie/slekt :)

 2. Herregud som jeg heier på dere! Dere er en beintøff gjeng, mange gode tanker til dere i tiden som kommer<3

  1. Anja Johansen

   <3 <3

 3. Så fint for dere å ha kommet over den verste «kneika». Selv fikk jeg en frisk og rask 2 kilo’s Masse lykke til med rugingen og hyggelige forberedelser Klem Line

  1. Anja Johansen

   Hei, =) Tusen takk Line <3 <3

 4. Tenk at du snart er i uke 32!! Jeg fikk en gutt i uke 30 for 1,5 år siden, og lå på rom med flere født i uke 32. De var jo hjemme igjen før vi fikk sukk for oss. Så glad på deres vegne!

  Fikk også en gutt i uke 34 for 2,5 år siden og bortsett fra at han måtte få flaske etter amming de første ukene var han jo som en hvilken som helst baby. Håper knøttet holder seg inne noen uker til, men uansett er dere jo over kneiken nå. Fortsatt lykke til!

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Tusen takk <3 Håper at er godt og bra med deg og dine :) KLem

 5. Så fin du er. Håper lille holder seg i magehuset en stund til, og at formen din fortsatt blir bra.

  1. Anja Johansen

   <3 <3