Det er sånn det blir nå!

Reklame: Lenker inn til Nelly

HOME SWEET HOME

Det var deilig å våkne opp i egen seng i dag tidlig. Lavrans hadde lagt på nytt sengetøy, handlet inn mat, ryddet og gjort alt fint til jeg skulle komme hjem. 

Jeg har ikke pakket ut av baggen siden jeg kom hjem i går. Det eneste jeg har gjort er å dusje vekk denne sykehuslukten, ta meg på en bokser fra Lavrans (hehe de er ganske digg eå ha på seg nå;), spise og kose meg i sengen eller sofaen. 

Rugeklærne er et must nå, så her en en liten snacks liste med det jeg har i skapet (og på bildet over)

Teddykåpe/ Her

Hvit strikk(flere farger)/ Her Grå strikk/ Her

Rosa pannebånd/ Her

Kosebukse/ Her

Duste rosa strikk/ Her


Termin er 24 des, så det er liiiiiiten bit igjen til lille skal komme. Jeg håper at h*n bli der inne så lenge som mulig og at jeg slipper en lignende opplevelse som jeg hadde for snart to uker siden. Jeg skal opp til Bærum på torsdag for kontroll igjen, og dagene fremover går til å ikke gjøre så alt for mye. Jeg har fått beskjed om å ta med eg sykesengen hjem, men at jeg kan «leve» så godt det lar seg gjøre. Så sånn blir det fremover, men det klarer jeg fint <3

Jeg har fått så mange fine meldinger fra deg som leser, og det vil jeg takke ydmykt for. Alle gode, trygge og fine meldinger setter veldig stor pris på :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Nathalie Louise

  Heier på deg! Ta vare på deg selv å kos deg hjemme, før termindato plutselig nærmer seg å du får lønn for strevet. God klem fra NL

 2. Ønsker deg og den lille alt godt! Utrolig hva kroppen får til i et svangerskap! Masse lykke til.
  Klem fra meg med termin 1.1.2019 :)

 3. Masse lykke til du er råsterk! Det her klarer du

 4. Cathrine Pedersen

  Så bra du fikk komme hjem! Håper livmorhalsen forblir lukket i 6-8 uker til! Kos deg på sofaen, jeg lå sånn i 7 mnd i 2 svangerskap ❤️

 5. Slapp av og prøv å nyt dagene hjemme. Jeg tenker masse på deg og det du går igjennom, sikkert litt ekstra fordi jeg selv går gravid (termin i januar) og kjenner litt ekstra medfølelse. Å være gravid er en påkjenning i seg selv, så jeg synes det er beundringsverdig å se at det alt i alt går så fint med deg. Stå på!

 6. ❤️❤️❤️