Alt er lov å føle på nå!

FØRSTE DAG UTE

I dag var første dagen jeg fikk lov til å ta meg en liiiten tur ut. Rullisen fikk stå igjen, og jeg kunne bruke kroppen min igjen. I natt slutter jeg på intravenøst antibiotika, og går over til piller. Formen har skutt i været, og alle tester som har med kroppen min/nyrebetennelsen er veldig gode. Legene nevnte i dag at det er en liten sjans for at jeg kan komme hjem til uken, OM livmorshalsen min fortsatt er stabil. Det har den vært etter at de klarte å stoppe fødselen for litt over en uke siden. Ultralyden i morgen gir meg svar på om jeg må bli her lengre eller om jeg kan flytte hjem til min egen seng fremover. 

Jeg føler på alt om dagen egentlig. Ja det hadde vært deilig å være hjemme, pga Frøya og generelt det å være hjemme. Sier legene at de vil ha meg her lengre, så selvfølgelig blir jeg her. Jeg gjør det de råder meg til, og selv om jeg evt skal kunne få lov til å dra hjem så er det samme hverdag hjemme som om jeg skulle vært her på sykehuset. Det har de sagt klart i fra. 

Kroppen og formen min er veldig bra nå, men jeg føler meg som dass. Haha. Jeg sliter jo veldig med sprengte blodkar på venstre side. Fra brystet, oppover armen, halsen, og under og rundt munnen. Hadde det med lille f også. En sånn daff selvfølelse all over. Hud, hår, kropp, u name it. Men hva betyr det i det store bildet? Ikke en veldig mye, men det er lov å føle på litt av alt egentlig når man er gravid, opplever tøffe dager og hverdagen er litt «off». 

Blir en spennende dag i morgen :) Følg med på Instagram, for oppdaterer der om noe skjer ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Hvor er jakka fra?

  1. Anja Johansen

   Den er fra Cubus =)

 2. Hvor er joggedressen din fra? <3 Er snart poppeklar selv, og den så ut som et must have fremover ;-)

  1. Anja Johansen

   Uldressen er fra Cubus :) Klemmer

 3. Masse lykke til, Anja! Krysser fingre og tær for dere, og håper at den lille holder seg inne et par måneder til ❤️

 4. Må bare si at jeg døvva av latter når jeg så Lavrans holdt på med blodtrykksapparatet så godt at du er bedre!

 5. Så fint at du er så ærlig.
  Livet anur så brått, her i heimen var mor ferdig på dagvakt på fredag og dro å henta eldste 6 år på sfo og minsten på 4 i bhg. Vi skulle kose oss med burger og en tur på lekebutikken, får lillemann akutt hodepine, etterfulgt av skjelvinger og skyhøy feber. En koselig dag, ble til innleggelse på barneavdelingen på drammen. Livet er så sårt.
  Tenker på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Fulgt deg i mange år.

  1. Så fint at du er så ærlig.
   Livet anur så brått, her i heimen var mor ferdig på dagvakt på fredag og dro å henta eldste på 6 år på sfo og minsten på 4 i bhg. Vi skulle kose oss med burger og en tur på lekebutikken. Inne på lekebutikken får lillemann akutt hodepine, etterfulgt av skjelvinger og skyhøy feber. En koselig dag, ble til innleggelse på barneavdelingen på drammen. Livet er så sårt.
   Tenker på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Fulgt deg i mange år.

 6. Hvor er joggedressen fra? :-)

  1. Anja Johansen

   Hei =) Settet er ull og fra Cubus =)

   1. Takk :-) Du ser helt fanatastisk ut!

   2. Anja Johansen

    TAKK :) Føler meg ikke det :p <3 Hehe