En liten feiring

FØRSTE MÅL NÅDD

Hver dag er et mål her i sykesengen, og i dag var det en ekstra grunn til å feire med litt godt fra bakern. Nå har jeg gått over dagen jeg fødte lille f for fire år siden. Jeg setter meg et nytt mål hver uke, selv om hver dag teller for lille i magen <3

Lavrans dro innom bakern i dag tidlig og kom tilbake med litt godsaker. Jeg er så heldig som får «ønske-kost» mens jeg ligger her. Da kan jeg velge mellom alt fra omelett, rømmegrøt, hamburger og fisk, så maten er jeg er enormt fornøyd med, men siden det var en litt spesiell dag i dag haddde jeg et ønske om et par Croissants ;) Alle her tar så godt vare på meg. De fikser, ordner, smiler, og gjør dagene mine veldig bra, og da har jeg det bra også!

Koseklær, hettegenser, tøffler og min egen shampoo er på plass, og da klarer jeg meg ganske greit <3 Bare det at jeg får lov til å tasse litt i gangene, hente meg litt mat selv, en kaffe, og bare ta en dusj gjør at jeg føler at jeg «lever» litt i hvert fall. De små gledene.

Fikk blomster på døren i går, og som de aller fleste vet så er blomster det beste jeg vet. Det var veldig koselig å sovne til blomsterlukt i går kveld, og som Lavrans sa, – ja nå er du hjemme du, nå som blomstene strømmer inn. Hehe. Kan jo aldri få nok blomster i heimen/på sykehusrommet ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

  1. så godt å høre at alt er bra med derekan eg spør hva shampoo du bruker ?

      1. Tusen takk

  2. Kjære kjære Anja! Tenker masse på deg! Bloggen din har blitt så fin, og jeg blir glad hver gang et nytt innlegg har tikket inn! Takk for at du velger å dele deler av reisen din med oss, det er veldig fint og koselig:-) Klem fra meg:)))

  3. Åå, jeg blir så rørt! ❤️ Så bra at du er i trygge hender. Det er ekstra spesielt å følge deg nå, siden jeg har termin like etter deg. Lykke lykke til!!

  4. Så fint Ønsker deg lykke til videre! Klem til deg

  5. Hvilken uke er du i nå?
    Masse lykke til❤️❤️