Pinky, preggo and glowing.

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly

Øverst:

Mørkerosa faux fur/ Her – Denne har jeg i str 36

Rosa sweater/ Her, Hvit/ Her – Denne er litt oversized, og jeg har str S.

Rosa stretchy kjole/ Her – Denne har jeg i alle farger, og den er veldig fin med en genser over nå som det er kaldere ut. Den er trang i starten, men vier seg litt ut. Jeg har både str S og M.

Glow rouge/ Her – Det er denne jeg bruker i kinnene, og som går under gløden dere spør om ;)

Pudder foundation/ Her – Før jeg påfører glow i kinnene, påfører jeg pudderet. Jeg har medium beige.

Moonboots/ Her – Disse har jeg hatt siden i fjor, og de kom tilbake i år. Superkule på! Tro i str.

Hvit teddy kåpe/ Her – Dette er den flere har spurt etter, og denne har jeg hatt i et par år!! Den har vært superpop, og den kom igjen i år. Jeg har str 36, og får den fremdeles igjen rundt magen, men om 1 mnd får den heller være litt mer åpen ;)

Rosa faux fur uten knyting/ Her

Grå Moonboots/ Her

Dusty pink sweater/ Her – Litt kort i modellen. Tykk strikk, og litt mer rosa i fargen i virkeligheten enn på bildet. Noe jeg syntes bare er enda bedre ;) Perfekt til å ha over kjolene feks.

Brun og dusty pink oversized genserkjoe/ Her og Her – Har disse i s, og de er oversized.

Lang lyserosa fake fur/ Her

Jeg merker det blir mer og mer tricky å finne noe som sitter fint og komfy nå som magen blir større og større. En ting jeg har funnet ut er at stretchy kjoler med en god genser over, eller ullbukser er tingen for meg akkurat nå. Preggo jeans er nok noe jeg ikke kommer til å kjøpe, og jeg sliter fremdeles bittelitt med å vende meg til strømpebukse til kjolene nå ;)

En ting jeg alltid og fremdels er glad i er de store, oversized og komfy kåpene. Selvom det er noen jeg ikke får igjen rundt magen om ca 1 mnd, så har jeg de til etter fødsel, og jeg syntes det er fint å bare ha kåpen også. Jeg får fremdeles lukket igjen jakkene/kåpene mine men det begynner å bli trangt, hehe. Jeg prøver å handle inn klær som jeg vet jeg også kommer til å bruke etter fødsel, slik at det ikke blir kun klær som passer nå, men også etterpå.

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Prematurmamma

    Hei Anja, kan du ikke vise oss noen ullbukser du bruker under graviditeten? Har også klesproblemer for tiden, og liker det komfy.