Denne uken har jeg både gruet og gledet meg til.

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly – Reklame for Fleicher

INN I EN SPESIELL UKE <3

Denne uken går jeg inn i uken jeg fødte lille F for snart fire 1/2 år siden. Denne uken er svært spesiell for meg, og jeg har både gruet og gledet meg til den. Ser jeg på bilder av meg selv for fire år siden var jeg så og si like stor nå som jeg var dagen jeg fødte lille F. Denne uken ble på en måte et mål for meg, når jeg gikk inn i dette svangerskapet. Et mål og en tanke om at jeg i hvert fall skal klare å komme meg over denne uken, og fortsette med gode tanker og en trygghet fremover til jul.

Jeg har en indre ro i meg, og den kommer nok av at jeg har pushet på med oppfølgning. Jeg husker faktsik ikke hvor mange ultralyder, sjekker, og samtaler jeg har vært igjennom siden jeg fant ut at jeg var gravid. Vi har og benytter fortsatt privatklinikken på Jessheim, ogh ar siste time der om to uker. Da skal vi egentlig ikke sjekke noe, men kun ta siste del av 3d bilder. Nå er det så lenge siden vi har sett lille, og jeg ville ta en siste titt før h*n ligger i armene mine.

Jeg har jordmor og legetimer på Bærum annen hver uke i et par uker til, før vi alle lener oss tilbake og venter på siste innspurt.

Genser (jeg har str m)/ Her

Kjole (lignende)/ Her

Jakke/ Fleicher C

Sko (normale)/ Her

Flere gode høst-gensere / Her, Her, og Her (jeg har alle i m, og ingen klør)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Jeg heier på deg Hilsen prematur mamma