Pakk deg inn!

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly

DUSTY PINK

Selv om flere har begynt å finne frem strømpebuksen til kjolen og skjørtet kvier jeg meg litt enda ;) Jeg koser meg fremdeles med kjole, strikkegenser, en god kåpe/jakke og sko med noen lune sokker i. Så lenge jeg ikke fryser så er det innafor tenker jeg! Dusty pink har virkelig blitt en av mine høst-fav i år, og jeg elsker å kombinere den med de andre høstfargene jeg har i skapet. Det gir en varm og koselig stemning over antrekket <3

Strikkegenser (jeg har str M. Står at den er lysebrun, men det er den ikke)/ Her 

Kåpe i ull (jeg har str S)/ Her

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hvor er putene i sofaen fra? Nydelige!!

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Tuusen takk <3 De er fra Lama og Missoni =)

 2. Kan du gjøre om linkene slik at man kommer til Nelly.no og ikke Nelly.com ?

  1. Anja Johansen

   Hei =) Har prøvd det flere ganger, men auto gjør at det blir .com (men er fortsatt norsk på siden selv om det blir.com) Uansett så blir den .no om du bare trykker på valg av land øverst til høyre :)