Meg og Lille F

UNICORN, CAFE OG KOS

Fredag, jentehelg, hente tidlig i bhg, unicorn og café. Det er det lille f har snakket om hele denne uken, og gledet seg så mye til. Jeg lovet henne at når fredag kom skulle jeg hente henne tidlig i bhg, og så skulle vi to dra på café etterfulgt av en liten jakt etter unicorn klær. Nå om dagen er det my little ponny og alt som har med unicorn å gjøre som gjelder. Hun er fremdeles frelst av Shopkins, men denne unicorn greia har tatt helt av. Alt skal være unicorn <3

Når det gjelder meg skal jeg på jakt etter noen myke og digge strømpebukser. Begynner snaaaart å bli tid for det nå ;)

I kvled blir det taco, Disney film og kos på oss jentene. Lavrans kommer hjem i morgen kveld, men jeg merker at det veldig koselig å bare være oss to jentene også noen ganger <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Hvor er jakken i fra?

  1. Anja Johansen

   Den er fra Elle and I =)

 2. Fint antrekk. Kos deg med lille jenta di og film, og god helg.

  1. Anja Johansen

   Tusen takk M :)

 3. Fin kjole. Hvor er den fra ?

  1. Anja Johansen

   Den er fra Elle and I =)

 4. Åååååå. Den beste følelsen. Hente tidlig, kose seg sammen og nyte at det er helg. Som mamma til en på snart fire må jeg si at fredager tilfører hverdagen litt magi. Nå er ikke min heeeelt moden for cafelivet foreløpig, vi har som tradisjon å stoppe på butikken og kjøpe et Kinderegg hver som vi koser oss med etter middag.
  Nyt helgen med godjenta di. ❤️