Den lille hemmeligheten

Reklame : Nelly og BareM

THE GLOW

Jeg bruker minimalt med makeup, og jeg føler meg ikke særlig fresh med mye heller, så da blir det veldig «enkelt». Nå som sommerer er over og den brune sommerfargen begynner å forsvinne er det fint å kunne bruke det som gir den lille gløden fremdeles uten å måtte sole seg eller dekke seg til med aaaalt for mye sminke. Huden har ikke godt av å bli dynket ned med en «nytt fjes» hver eneste dag ;)

Bb cream Dr Schrammek – Finnes i salong. Denne tar jeg på som en fuktighetskrem. Noen dæsher i fjeset, og så smører jeg den bare ut.

Pudder – BareMinerals / Her. Jeg bruker tonen Natural Tan. Jeg tar litt på kosten og påfører den øverst i pannen, i kinnene, litt på nesen og halsen. Jeg har aldri vært så nøye på disse «måtene» man ska legge det ene og det andre, skygger, eller ikke, osv. Slik jeg gjør det, funker for meg :)

DEN LILLE HeMMELIGHETEN – MY GLOW

Shimmer/highlighter – BareMinerals/ Her. Her tar jeg litt på kosten  bytter litt på fargene, men det alle tre gir den fine shimmer effekten) og tar det på kinnbenet mitt på hver side. De har ikke så alt for mye shimmer, noe osm er bra for da føler du deg ikke som en disco kule ;)

Blush  Milani/ Her. Det er denne og den andre fra BareMinerals jeg bytter litt på. Begge to er jeg superhappy med.

Sånn ellers benytter jeg ikke vippeserum nå som jeg er gravid (og jeg sluttet med vipper for snart to år siden), men det er noe jeg benytter en-to ganger uken. Det er deilig å ikke ha så mye å «greier» ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. OMG så pen du er! Du gløder virkelig. Elsker fargen på håret ditt
  God helg

  1. Anja Johansen

   <3 <3 <3

 2. Synes det er fint å se deg smile, har lagt merke til at det ikke er så mye smil og det ser nesten ut som du er litt lei deg, og det håper jeg ikke

  1. Anja Johansen

   Hehe takk =) Mange smil på lur, og ingen ting er trist eller leit :)