Godt og blandet om det som venter

TENK SÅ MYE NYTT SOM VIL SKJE

Før Lavrans dro til Rudskogen med pappa for å kjøre siste NM-helg med motorsykkel for i år, snakket vi mye om hvordan tiden fremover vil bli. En skikkelig koselig og lang prat som bare kom helt naturlig. Julen vil bli helt fantastisk, og jeg kan bare ikke fatte at en sååå juleglad jente som meg får en liten en midt i julen. Det er ikke ofte man får termin 24 des ;) 

Alt vi lurer på, tenker på, planlegger og håper på <3 

-Hvilken farge vil lille ha på øynene sine? Jeg har grønne og Lavrans blå. Lille f fikk mine, og Lavrans tror kanskje at denne gangen vil det bli blå øyne. Meeen jeg har en følelse på grønne øyne jeg da :)

-Hvordan blir lille i forhold til Lille F. Kommer h*n til å sove like godt om nettene, smile hver gang vi titter oppi den lille sengen, og vil h*n bruke smokk? Lille f har aldri brukt smokk..

-Jeg gleder meg såååå til å ta på disse søte, små kosete klærne jeg allerede har liggende klart i skapet. De små ulldressene, de bittesmå tøfflene og bare snuse på den lille kroppen. Husker jeg elsket å nusse på lille F hele tiden. Gjør jo det fortsatt egentlig, hehe <3

-Lurer på om h*n har mørkt eller lyst hår. Lavrans var helt blond når han var liten.

-Vil h *n ligne på meg eller Lavrans. 

-Hvordan blir det på trilletur om vinteren. Mye snø, julestemning, nyttår, og alt som følger med.

-Kommer h*n til å spise godt, like alt? Lille f spiste og spiser jo alt i hele verden, og at the moment er hun helt opphengt i fetaost, hehe.

-Kommer jeg til å kunne amme? Det gjorde jeg ikke sist gang.

-Hvordan blir rutinene?

Jeg koser meg mye med magen, men jeg merker at for hver dag som går så blir jeg litt og litt mer tyngre. Jeg blir fort sliten, kjenner det trammer, som om jeg har en alt for stram bukse rundt livet. Låsningen på venstre side er heldigvis borte, og jeg kjenner ikke så mye i det området lengre. Hvis jeg feks løfter lille F eller forter meg ang ting, så merker jeg mer at magen krever sitt og at ting ikke er like lett lengre. 

I går var første gang jeg brukte bukse (joggebukse) etter at magen har blitt en skikkelig mage. Bukser etc er ikke noe jeg kommer til å bruke fremover, bortsett fra komfy joggis, så jeg må tok finne meg i å kjøpe inn litt strømpebukser fremover. SNORK! Var liiiiitt kjølig med kjole tidligere på dagen i går for å si det sånn ;) 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Synes gravidstrømpene fra HM er ganske gode faktisk Når man først må ha strømper liksom, jeg synes også at bukser er helt pyton i graviditeten… Comfy stretchy kjoler er favoritten!

  1. Anja Johansen

   Åh , da skal jeg sjekke de ut i morgen =)

 2. Noen tips til strømpebukser som ikke strammer i livet? Er også gravid, men syns alle strømpebukser er ubehagelig stramme

  1. Anja Johansen

   Hehe jeg skal på jakt i morgen ;) Kommer med tips anytime soon :) Klem