Tid for hjemmepleie – Mix & Mask

Annonse for Dr Schrammek

MASK IT UP

Høst, kjølig luft, lune kvelder og tid for litt ekstra hjemmepleie. 

BLACK CLEARING MASK

Nå som jeg har litt uren hud under graviditeten bruker jeg Black Clearing Mask som er en svart rensemaske. En av mine absolutte fav! Jeg renser huden godt først (gjerne mens jeg dusjer), for så å påføre den svarte masken! Denne masken er en magnet på forurensing og overflødig talg. Den er dyptrensende og fuktighetsgivende. Masken er perfekt for fet, kombinert og uren hud. Jeg bruker masken 1 gang i uken, og etter et mindre pent utbrud forrige uke (som jeg en gang i blant nå under svangerskapet) roet området seg betraktelig. Jeg pleier å ta masken på kvelden. Rens, den svarte masken og nattkremen min fra Dr Schrammek gjør huden min betraktelig bedre! Nå går jeg en del uten sminke, og hvis du gjør det samme, så er det fremdeles like viktig å rense huden ;) Huden blir skitten og trekker til seg mye urenheter!

ALOCALM GEL MASK

Når jeg ønsker å booste Huden med fukt bruker jeg AloCalm Gel Mask. Den tilfører huden min med fukt, og reduserer tørrhetslinjer. En høykonsentrert maske med hele 60% aloe vera. Fuktighet er selve grunnlaget for en velfungerende og spenstig hud. I tilegg har masken beroligende effekt som Forhindrer irritasjoner. Perfekt for en stresset hud i ubalanse, som jeg opplever spesielt nå mens lille er i magen ;) Denne masken er en ideell maske for fet, uren og aknedisponert hud som trenger fukt og pleie.

SLIK RENSER JEG HUDEN MIN

1. Rens og toner for å fjerne makeup etc. (Super soft cleanser og tonic)

2. Ansiktsmaske for å intensiv pleie og behandling – husk alltid halsen (1-2 ganger i uken)

3. Serum for intensiv pleie (Hyaluron P. Serum)

4. Øye og ansiktskrem (Time Control Night Cream)

Og du… Nå har Dr. Schrammek en Mix & Mask kampanje hvor alle maskene er -25% i hele september. Du finner din nærmeste Dr. Schrammek forhandler HER (Jeg benytter Eger i Oslo når jeg skal ha nye produkter)

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei! Har lest mye om greenpeel, og tenkte jeg skulle prøve det selv nå! Hvor ofte pleier du å ta denne behandlingen? Har du en salong å anbefale??? Hvilke produkter bruker du til rens og hudpleie? :) stå på Anja, liker utrolig godt bloggen din! Og digger at du er ærlig!

    1. Hei du =) Den «vanlige» greenPeel behandlingen kan jeg ikke ta nå som jeg er gravid, så er en stund siden. Men Dr Schrammek har en annen GreenPeel som snart er ute for gravide (om du er gravid da;). Før jeg ble gravid tok jeg den ca 1 gang hver 3 mnd (finnes 3 forskjellige typer. Jeg pleier å ta den mildeste, men har tatt den sterkeste når huden min var veeeeldig uren), pluss at jeg kun bruker Dr Schrammek hjemme også. Rens og hudpleie står i innlegget. Lengre ned. Har skrevet hvilke kremer jeg bruker bak hvert punkt :)