Svar på det du lurer på

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly

ITS A TEDDY WORLD

Hvor digg er ikke denne teddy kåpen?! Du finner den lengre ned, men først kommer spørsmålsrunden jeg la ut for en stund siden. Mange fine, gode og lure spørsmål ;) Keep it comming!


Hvordan kan dere ha råd til en leiligheten som koster så mye?

Det er noe med at folk til tider må forsvare seg selv når de har råd til ting, og det syntes jeg ikke noe særlig om, med tanke på at jeg ser på økonomi som en privatsak. Lønn, familie, oppsparte penger, arv, om man har vunnet i Lotto, u name it, er det ingen som har noenting med. Men det jeg skjønner er jo at flere stiller spørsmålstegn til influencere ang lønn hvis influencersen selv ikke utleverer inntekten sin på kanalene sine. Livet handler om så mye mer, enn hva man tjener, og det er ingen som kommer til å stå i en begravelse å snakke om hvor mye den personen i kista tjente ;)

Jeg ser at det er flere bloggere som linker inn til designer veskene sine og skriver hvor de er fra. Hvorfor gjør ikke du det? Prøver du å skjule hva du bruker penger på.

Ja det ser jeg også at mange gjør, og det kan godt være pga markedføring eller at de får en viss % av at de linker inn til en x-side der veskene er. Jeg har ikke noe behov for å skrive hvor veskene mine er fra, og de som vet hvor de er fra, vet det, og de som lurer svarer jeg heller direkte. Det samme gjelder feks jakker/sko/etc jeg mener kan gi et kjøpepress ovenfor mine lesere.

Hvilken musikk hører du på om dagen?

Sledehammer – Peter Gabriel

Both sides of the story – Phil Collins

Higher love – Steve Winwood

I was born to love you – Freddie Mercury

Hva skjer med bryllupet? Er så lenge siden du har delt noe rundt det.

Om det var Lavrans alene som skulle ha bestemt så hadde vi giftet oss til helgen, haha. Nå ble ting litt annerledes enn vi hadde tenkt, så nå går alt til den nye leiligheten, lån, den lille i magen, og alt som følger med. Bryllup er det siste jeg tenker på nå, men en ting er sikkert, og det er at vi skal gifte oss en eller annen gang :) Det eneste som er forandret er vel at vi har gått helt bort fra å ha det i Bergen, og i stedet ønsker å ha det her i Oslo. Vi snakker løst og ledig om lokale, men ingenting er sikkert.

Hva bruker du av sminke?

Jeg bruker kun bb cream fra Dr Schrammek, solpudder, og litt rouge i kinnene :)

Kommer dere til å dele den nye babyen med en gang du har født? Det er jo tross alt flere og flere bloggere som deler bilder av innleggelse, rier, og bilder rett etter fødsel.

Det tar vi som det kommer, og når vi ønsker å dele det så gjør vi det :) Jeg kommer ikke til å dele noe detaljert/bilder fra perioden på sykehuset. Det er vårt private øyeblikk <3

Hva er det beste om dagen?

Gleden av å glede seg til hver dag, og alt som kommer fremover. Jeg elsker høsten, og jeg elsker den tiden som er nå. Jeg blir glad når det er meldt regn, og jeg gleder meg enda mer til snøen, hehe.

Skal du ha innsamling til julen i år også? Det er så fint at du gjør sånt!

JA så absolutt, og den lagde jeg faktisk ferdig i går :D!! Siden jeg blir større og større, og har termin 24 des, så er jeg litt tidligere ute denne gangen enn i fjor. Da rekker jeg å gå igjennom alle søknader, snakke med de det gjelder få hjelp, handle inn etc, og det DET ser jeg virkelig frem til. Dette er andre gang jeg kjører #anjasjulehjelp til de familiene som sliter økonomisk, og jeg føler at dette må jeg bare fortsette med hvert år. Hadde også tidligere i vår en innsamling til avdl for nyfødte, og her er jeg allerede i samtaler med flere som skal hjelpe meg. Julehjelpen betyr mye for meg, og i år blir det en liten vri enn i fjor, pluss strengere krav! I år går innsamlingen til klær, leker, og julegaver til den lille i familien. Fokuset i år er familier med en nyfødt (i år) som skal feire sin første jul og pengene vil gå til hva den lille trenger. Spleis innsamlingen er HER

Kjole(jeg har str 36)/ Her, Kåpe(jeg har str 36/ Her

Flere gode kåper/ Her, Her og Her

Hvis du får KS, kommer du til å fortelle hvilken dato du har fått da?

Hehe, nei det kommer jeg ikke til å gjøre :)

Skal du ha babyshower? og skal du da avsløre kjønnet?

Ja det skal jeg ha, men jeg skal ikke ha en typisk babyshower med bleiekake, cupcakes osv. Vi går for noe så enkelt som åpent hus der alle kan komme når de ønsker. Par, gutter & jenter, og kidsa. Lille f skal være med også. Det blir mat, snacks og så kjøper jeg vel en kake eller to på bakern ;) Ballonger vil jeg gjerne ha, så bestiller nok noe stæsh ;) Ang kjønn så vet jeg ikke enda, så får se når det nærmer seg.

Hva ser du helst på TV akkurat nå, og hva ser du ikke på?

Jeg følger med på Hvem drepte Birgitte på TV2, og jeg ser ikke på x on the beach :)

Skal dere ut å reise noe fremover? 

Nei det blir hjemmekos, hyttekos og julekos på Lillehammer fremover. Det eneste som er planlagt av reise, er tur til Italia med Solli familien neste år, men som nevt litt over så går alt til den nye leiligheten, lån, den lille osv :) 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hei Anja! Jeg er selv gravid og kjenner mye på stress i forhold til spørsmål om baby har det bra i magen. Lurer på om du vet noe om ultralyd er blitt bevist skadelig på foster eller om det ikke er farlig å ta dette fler ganger gjennom svangerskapet? Står så mye på nett og tør ikke forholde meg til det :) elsker å følge med på bloggen din!!

  1. Anja Johansen

   Hei du :) Åååh? Jeg har faktisk aldri hørt at det er skadelig, så det vet jeg ikke noe om :/ Både privatklinikken og sykehuset jeg går til vet jo at jeg har vært inne på flere ultralyder pga mitt forrige svangerskap og den historikken der, men det har aldri kommet opp som et tema. Men du, hold deg unna forumer ;) Ta det opp legen din/sykehuset du går til og stol på det :) det gjør jeg i hvert fall ang det jeg lurer på nå i svangerskapet :) Klemmer til deg.

 2. Utrolig hva noen mener de har rett på å vite som overhode ikke angår dem. Blir sånn småflau. Så enig ang privatøkonomi. Når man etablerer seg i nytt hjem, enten hus eller leilighet, sier man gratulerer og ønsker lykke til. Så lykke til med nytt bo. Du stråler fortsatt og magen din er så fiin.

  1. Anja Johansen

   Hei du =) Tusen takk for lykkeønsker :) Klem til deg