Vi har funnet drømmeleiligheten vår!

HEY NEW HOME

Jeg ser at mange lurer på om vi har funnet en ny leilighet, og svaret er .. ja det har vi <3 Men. Det er et lite men her skjønner du, og det er derfor jeg ikke har ropt så høyt ut om det enda. Leiligheten er ikke helt ferdig, og det eneste som finnes av leiligheten er grunnmur, hehe. I sommer har vi sett på mye men valget har falt på nybygg og noe som ferdig om en stund. Jeg har dessverre ingen bilder, bortsett fra prospekt og ilustrasjonsbilder som følger med i «mappen». Jeg lover at jeg skal dele mer med deg når leiligheten begynner å ta form, og det blir nok nærmere jul. Da er det en som er helt lik vår som står «mer» ferdig. 

Leiligheten er ca 800-1000m fra der vi bor nå, og er på 108 kvm. Den er rett&slett perfekt for oss tre (snart fire), og vi vil få all den plassen vi har drømt om så lenge. I går var vi med megler å så på samme leilighet i bygget ved siden av der leiligheten vår kommer. Det er fremdeles kun mur, mur og atter mur. Det var litt vanskelig å se det for seg helheten, men vi fikk følelsen av str på leiligheten, og hvor alt kommer til å være av dører, rom, bad etc.

Siden det er nybygg er det også en del å sette seg inn, beløp som skal betales i førsteomgang, tilvalg av kjøkken, farger, fliser, og til slutt resten av summen på leiligheten. Tiden fremover kommer til å bli spennende, MYE sparing, og siden det er frister på enkelte ting i forhold til leiligheten er vi allerede i gang med se på løsninger, farger, kjøkken osv. 

Neste uke skal vi skrive kontrakt og da blir det faktisk 100% reelt! For en fantastisk tid vi har i møte, og jeg får ikke sagt nok hvor ydmyk, lykkelig og trygg jeg på alt som foregår med vår lille familie om dagen <3 

Når alt begynner å ta er form skal jeg dele alt med deg <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Gratulerer :) <3

  2. Så gøy å følge deg om dagen altså, vi er liksom helt på «samme sted!» Jeg venter barn (mitt første) i januar og flytter inn i ny leilighet i høst hvor vi skal renovere både kjøkken, bad, soverom, gulv osv osv. Spennende tider

  3. Grarulerer!
    Veldig spennende å få velge mye selv….
    Vi er i samme prosess, og synes det er kjempegøy. Innflytting i februar for oss. Når kan dere overta?

  4. Gratulerer så mye med ny leilighet