Plutselig så skjedde det bare

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly

Boom!

Tiden går så alt for fort, og plutselig er det snø på bakken og jeg sitter i sofakroken med en liten mini Johansen-Solli. Tenk det da, tobarnsmor! Jeg som hadde sånn frykt for et nytt svangerskap, tidlige vonde tanker, og en frykt for at alt skulle gå galt. Det er en enorm trygghet i hele meg nå kontra forrige gang, og jeg er glad jeg bare plutseligg bare satt de rå var gravid uten å planlegge det.  Det var det som hjalp meg ut av alle disse tankene, frykten og alt. Jeg måtte bare bli kastet ut i det!

Jeg føler at jeg satt på kjøkkenbordet å skrev til dere at jeg var gravid for bare noen uker siden. Jeg husker jeg var innom noen venner og de syntes magen min var blitt så søt. Haha da var jeg tiiidlig i svangerskapet og hadde ikke fått mage en gang, men jeg ville ikke gjøre situajsonen klein, så jeg sa bare, ja ja den vokser den vett. Hadde bare spist litt mye brød en uke #oppblåst ;) Nå er magen noe helt annet og man ser at jeg er gravid. I hvert fall etter at jeg har fått i meg litt mat, hehe. Det er liv så og si hele tiden. Jeg merker mini når jeg sitter stille, står stille, legger meg ned, og står å lager mat. Kvelden er «verst», haha. Da er det gym time der inne og jeg sliter med å finne en komfy stilling. Mini buler ut, det strammer, legger seg helt ned, helt opp og jeg kan se hele kroppen på magen min. Skulle ønske jeg visste hva som var hode og rompe..hmm det er litt vanskelig å kjenne.

Teddy jakke/ Her ( jeg har str 36) 

Genser (men litt større hals)/ Her

Lik kjole/ Her

Skjørt/ Neo Noir

Sko/ Her


Jeg er på leting etter et spa som har «soon to be mom», typ mamma-massasje. Deter noe jeg virkelig vil unne meg selv før den lille kommer. Ellers skal jeg en tur til kiro min fordi det klemmer litt på siden av hoften. Rart, men det gjorde det med lille f også. Føler meg så stram, hehe. Som om det er for liten plass inni der ;) 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 kommentarer

 1. Hei Anja.
  Så fin du er! :)
  Vil bare gi tips om å ikkje gå på ryggmassasje som gravid. Eg gjorde det og dei på spaet (wahwah) sa at det gjekk heilt greitt å ligge på sida og få ryggmassasje. Det gjorde at eg fekk vondt i nakken og skuldrene og var stivare i nakken etter massasjen enn før. Så det var i alle fall bortkasta pengar for min del. Skulle mykje heller tatt eit deilig bad, ein kroppsskrubb, fotmassasje og ansiktsmassasje (så lenge du framleis klarer å ligge på rygg utan å miste blodet).
  Lukke til vidare i svangerskapet! Så gøy med lillesøster/bror :-)

 2. Så fin du er, lykke til i tiden som kommer:)
  Dra til Holmenkollen spa:)

 3. Du ser så godt ut om dagen og babymagen din er så fiin. Lykke til videre framover.

  1. Anja Johansen

   Tusen takk =)!!

 4. Hei!

  Har dere kjøpt ny leilighet? Er selv på jakt etter en 3 roms i området,- når legges deres gamle evt ut? :-)

  1. Anja Johansen

   Hei, skal legge mer ut om det snart ;) Klem

 5. Bor utenfor Trondheim men var med min den gang gravide svigerinne på Daikai i Oslo. Valgte samme massasje som henne sittende i en stol med fotmassasje, nakke/skuldre. Skikkelig avslappende

 6. Jeg vil anbefale deg Mother to be massasjen på Farris Bad.
  Hadde selv denne behandlingen når jeg ble mor og var veldig fornøyd med Farris :)

  1. Anja Johansen

   Hei =) Tusen takk for tips =)

 7. Hei:)
  Har dere kjøpt leilighet?

  1. Anja Johansen

   Skal dele mer om der snart ;) Klem