Hjemmespa – perfekt for gravide <3

Annonse for Dr Schrammek

En gang i uken.

Jeg gleder meg til hver gang jeg skal dele mine tips og erfaringer om Dr Schrammek. Tenk at jeg har brukt disse kremene og Green Peel behandlingen i snart fire år! Nå som jeg er gravid kan jeg ikke benytte den «vanlige» Green Peel behandlingen jeg vanligvis får i salongen, men det kommer en behandlig any time soon som vi gravide kan benytte fra Dr Schrammek. Frem til da har jeg mer fokus på hjemmespa og produktene jeg kan bruke hjemme. Rens, en god krem som passer til hvordan huden min er akkurat nå, peeling og en god maske!

Hjemmespa 1, 2 3

PERFECT SKIN PEELING

Jeg elsker denne, og bruker den hver gang jeg føler huden må «fornyes» litt. Peelingen står alltid i dusjen ettersom jeg benytter den etter at jeg har renset huden og vasket håret. Tar å gjør alt i dusjen like greit ;) Jeg påfører den i hele ansiktet (ikke så nærme øynene) og gnir peelingen rundt. Husk å skylle godt av etterpå. En fantastisk peeling som gir deg en skikkelig deilig, fresh og glødende feeling etterpå! Den inneholder aprikoskjerneolje som er en antioksydant og som forsterker hudbarrieren. I tillegg til antioskydanten E-vitamin og pleiende og beroligende kamille.

BLACK CLEARING MASK

Den sorte masken er av mine favoritter fra Dr Schrammek. Jeg renser huden først, og så påfører jeg masken (gjerne med en pensel). La den virke i ca 10-15 min. Black Clearing Mask er en dypt rensende, bakteriedrepende, og fuktighetsgivende kullmaske som inneholder en unik kombinasjon av kull fra bambus (karbon) og kaolin i bekjempelsen av urenheter. Masken renser i dybden, og eksisterende urenheter forsvinner raskere samtidig som nye forhindres.

GREEN PEEL PURE AMPULLER (De små)

Reduserer blemmer og regulerer talgproduksjonen. For en klarere hud og finere porer. Påfør hele ampullen i ansiktet og la huden trekke det til seg en liten stund. Jeg pleier å benytte disse om kvelden, og etter at den har trukket seg inn i huden påfører jeg nattkremen min. Benytter du den om morgen eller dagen kan du godt bruke Blemish Balm (bb cream) om ønskelig. 

HER finner du en oversikt over hvilke salonger som selger produktene!

Er det noe du lurer på ang pris, produkter, hvordan man bruke kremene etc, så spør meg gjerne :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Jeg vil anbefale de som vurderer disse produktene å skaffe seg noen prøver, før man bruker masse penger og kjøper det siden det er ganske dyrt. Jeg har testet mange av produktene etter ulike anbefalinger, og det gjorde ingen underverker for min problemhud dessverre.

  1. Anja Johansen

   Hei, ja, Dr Schrammek har små prøve rog reise str på sine produkter som er supert å begynne med :) Som alt annet er vi alle forskjellige, har forskjellige type hud, ønsker, etc, så er alltid fint å prøve først =) Klem

 2. Jeg gikk til innkjøp av enkelte produkter fra denne serien etter å ha lest bloggen din, og jeg må bare si TAKK! Produktene er virkelig like fantastiske som du legger frem – og det kommer fra meg som har vanskelig hud/problemhud
  Og en siste ting – du stråler som gravid

  1. Anja Johansen

   Ååååe det er superhyggelig å høre!! Så bra at du også er fornøyd :) Hehe tusen takk <3 <3 Klem

 3. Takk for enda flere tips i denne serienMå bare sende en for å ha gjort meg oppmerksom på denne fantastiske serien brukt den i over 1 år nå etter din anbefaling! . Pleier vanligvis å være veldig skeptisk når bloggere anbefaler produkter men dette er virekelig en vinnerTAKK!

  1. Anja Johansen

   Hei =) Tuuuusen takk!! Det var veldig hyggelig å høre!! Klemmer til deg

 4. Hvilket hudkremer bruker du for tiden?:)