En liten mini ferie

On our way!

Nå sitter vi alle tre (fire;) i bilen på vei opp til Lillehammer. Denne helgen skal hele Solli familien samles hos oldebesta og oldebesten, og vi kommer selvfølgelig vi også. Vi måtte stoppe innom Mcern fordi jeg ble så sugen på nuggets og curry dip, men glemte jo å sjekke om jeg faktisk fikk curry i posen. Hadde fått cheese i stedet. Sjukt kjedelig siden jeg har tenkt på nuggets og curry i en mnd nå, haha. 

Jeg gleder meg masse til å senke skuldrene på Lillehammer, spise god mat, og ikke minst nyte at det faktisk er meldt litt regn og «normale» grader ;) Varmen er jeg litt lei nå, og jeg setter veldig pris på regnet og at gradene synker. Høst, JA TAKK ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Hvor kommer stråbagen fra?

  1. Anja Johansen

   Stories by Kine =)

 2. Kjempefin bag med initialer! Er det den som heter London bag? Kos dere på tur :)

  1. Anja Johansen

   Hei, ja det er det =) vet de har andre str/modeller også =) Klem

 3. Hei
  Hvor er de fine baggene kjøpt hen

  1. Anja Johansen

   De er fra Stories By Kine =)