Tankene rundt mini, en uke til avreise, og spørsmålsrunde.

Tiden fremover..

Lille f og jeg er alene i helgen, etter at Lavrans dro til Mo i Rana i går på racing. Hmm ang det, så lurer jeg på hvordan det blir det neste år når han skal bort noen lang-helger her&der. Da har jeg plutselig to stk å passe på. Vet ikke om jeg grugleder meg eller om jeg kommer til å bli mer «needy» av å ha Lavrans her hjemme. Blir mini som lille f er det jo som å ha ferie, helt ærlig, hehe. Nå deler ikke jeg super mye om lille f, men hun er, og har har helt siden hun ble født vært en sovende, rolig, egen drivet, ydmyk og out going liten jente. Aldri vært noe. Kanskje vi får alt på engang når hun kommer i tenårene? Hehe, bank i bordet. Jeg sa til Lavrans her forrige uke at jeg var så sykt spent på hvordan mini ville bli. Jeg håper h*n blir som lille f, eller ikke som henne men typ rolig, spiser alt, smilende, har et godt sovehjerte, kjærlig og forståelsesfull. Jeg har jo nesten ikke turt å si til andre venninner eller bekjente at vi så og si aldri har hatt våkennetter med lille f, men kanskje jeg får kjenne litt på det nå? Pappa driver å tuller om søvnløse netter, hyling i 1 år, og at naboene vil klage på bråk. Haha.. vel, er det ikke sånn at den første er en engel og den andre er helt omvendt? eller var det omvendt av de to? Uansett hvordan mini er, blir og former seg så tar vi det som det kommer tenker jeg, og vi gleder oss veldig alle tre. Lille f har til og med hengt opp ultralyd-bilde av mini ved sengen sin <3

Lignende kjoler/ Her Sko/ (ta en str større en vanlig) Her

Om en uke er det avreise til Marbella. Vi reiser med et annet vennepar og jeg gleder meg til å nyte late dager med god mat og drikke på stranden i Marbella. Jeg har aldri vært der, så jeg vet ikke hva jeg kan forvente, men jeg ser og skjønner at det er ikke bare oss som tar oss en tur til Marbella om sommeren;) 

Ask me!

Jeg tenkte at jeg skulle kjøre i gang en spørsmålrunde, og jeg blir evig glad for alle spørsmål dere kommer med. Spør i vei :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Har du en avslappet og harmonisk jente er dere nok en harmonisk foreldre duo!! Det gjenspeiler er min erfaring !

    1. Anja Johansen

      <3 <3

  2. (fra en gravid til en annen) Det gis en haug av råd over alt man bør være forsiktig med av mat og drikke når man er gravid. Hvilke råd/hvilke hensyn har du valgt å ta?
    Ha en fin dag ☀️

  3. Spørsmål: Begynner du allerede å tenke på at du kanskje ikke kan være alene med 2 barn i noen helger. Hjelp sier jeg