En liten kjærlighetserklæring

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly

Med en gang jeg så på bildene fra i går, av Lavrans og meg, fikk jeg lyst til å lage et laaangt kjærlighets innlegg, men det får jeg spare til den dagen vi gifter oss tenker jeg. Ingen dag er jo kjedelig med Lavrans. Eller, selvfølgelig er det kjedelige dager også, men dere vet hva jeg mener når jeg sier det på den måten. Lavrans er den av oss som er minst bekymret, mest glad, liker å irritere, lage kvalm (på den morsomme måten), aldri klarer, eller har aldri klart å huske/eller høre hva sier til han mans han ser på tv. Det er godt han er sånn, for hvis begge skulle vært som meg, eller som han hadde ingenting gått rundt her, haha. Vi hadde ikke hatt det morsomt, spontant, vært lekende, «unge» selv om vi har barn, eventyrlystende, satt oss viktige mål, klar å hjelpe hverandre opp fra dritten, og formet hverandre til det bedre hvert eneste år. Tenk at vi venter vårt andre barn, og kan si barna våres, og ikke barnet vårt, som Lavrans så fint sa det for noen dager siden. Da ble det en liten kjærlighetstekst like vel da ;)

Kjole/ (Jeg har str M) Kjolen er en omslagskjole med knyting i livet Her

Sko/ Det er salg med 20-80% avslag i noen dager nå. Bruk koden shoes. Her

I går tok vi vårt aller første kveldsbad, og jeg tok mitt første bad her hjemme i Norge. Vi hadde gått en tur, lekt med frisbee, og fant ut kl 22.30 at vi skulle løpe opp igjen å hente badetøy for å ta et kveldsbad. Den lille stranden vi er på (bildet) er ca 400m fra leiligheten og det tok oss bare fem min å løpe opp å skifte. Vi svømte langt ut, og det er lenge siden det har vært så varmt og behagelig å ta et kveldsbad i Norge, hehe. Veldig koselig <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Koselig denne publiseringen var. Du har ellers ganske mye av bekymringer virker det som, og det kan ikke vare bra i lengden. God sommer

 2. Fine bilder! Hvordan er kjolen i str? Er den stram rundt puppene og ryggen?

  1. Anja Johansen

   Hei =) Nei det er den ikke, den er normal, men siden jeg har en voksende mage tok jeg en str større. Jeg knyter/strammer kjolen rett under puppene også pga magen, og jeg syntes den er veldig komfy å gå med =)

 3. Koselig! Dere er så fine sammen. Har noen spørsmål ang. sengetøy i lin… vet du sverger til det. Hvor varmt vasker du det? Bruker du noe spes vaskemiddel? Og tar du det i trommel? Ser så mye forskjellig info, så blir litt usikker… Hilsen Britt

  1. Anja Johansen

   Hei =) Jeg vakser det jeg har på 60 grader. Jeg har både fra H&M home, zara home og Ellos. Har ikke trommel, så bare tørker det vanlig. Bruker vanlig» vaskemiddel (er ikke så nøye på det). Like fint og digg år etter år ;)

   1. Takk for svar! Da tenker jeg også at jeg gjør som med annent vanlig sengetøy… Det blir bra! Gleder meg til å sove i det ;-)

 4. Disse bildene gjorde meg skikkelig glad <3 Grautlerer så masse med nr 2 på vei – God sommer til deg og den fine familien din.