Vet dere hva?

….så langt har dette svangerskapet vært veldig fint. 98% rolige, tryggere, fine og gledene tanker. De to andre prosentene ligger på det å føde for tidlig igjen og det å miste kontrollen. Jeg vil gjerne takke alle dere som åpner dere om deres egne historier under svangerskapet, tidligere svangerskap og gir av dere selv i kommentarfeltet. Jeg merker at jeg har fått mange nye lesere som også er gravide, og jeg setter pris på å følge med på deres hverdag på lik linje som dere liker å se hvordan det går med med min. Jeg blir så glad når dere kommer med tips, råd og hyggelig tilbakemeldinger om når dere har termin, hva dere tenker og at vi er på samme vei <3 

Når det kommer til min termindato så har Lavrans og jeg bestemt oss for å dele dette med dere om ikke aaaaalt for lenge. Jeg sa tildig at vi ikke ønsket å dele hvor langt jeg var på vei etc, og det holder vi fast ved helt til vi har kommet så langt at vi føler at det er «trygt» å si noe. Jeg orket rett og slett ikke begrunne alt rundt valget av ditt&datt når jeg først gikk ut med å fortelle at jeg var gravid. De fleste venter til tredje mnd før de sier noe. Jeg har aldri opplevd en spontanabort og har aldri vært noe redd eller fryktet for at noe galt skulle skje. Jeg var ikke redd med lille f i den perioden heller. Jeg vet at mange har opplevd det, og det ligger nok dypere for mange andre den «grensen» enn hva den gjør for meg. Jeg har en egen skrekk-grense, om jeg kan kalle det det. Derfor bestemte vi oss for å ikke si noe før vi nærmet oss den uken jeg er mest redd for. Det er den uken, og den tiden rundt da jeg fødte lille f for. Men, jeg er over 3 mnd for å si det sånn ;) Så, jeg gleder meg til å dele termindatoen med dere, og jeg er spent på om noen har samme termin som meg av leserne mine ;)

I dag fikk jeg brev fra sykehuset om ny ultralyd og en litta snakk. Det var godt! Jeg har vært på min aller første akupuntur time Hos Vibeke Fjeld. Blir vel litt reklame for klinikken hennes nå, ettersom jeg tipser dere om den ;) Vibeke og mannen henns( som er min fadder) er av av mine foreldre sine nære venner, og pappa er fadder for deres datter. Klinikk Fjeld var jeg også innom når jeg var gravid med lille f, men da på ultralyd. Det er det ikke der lengre, men klinikken tilbyr veldig mye annet for oss gravide, de som ønsker å bli gravide etc. Min time i dag gikk ut på urinveiene mine, og det er noe jeg har vært litt bekyrmet for med tanke på at jeg hadde en hel haug med urinveisinfeksjoner under svangerskapet med lille F, og det var grunnen for tidlig fødsel. Timen gikk superbra, og jeg skal tilbake til uken. Siden hennes finner du HER

Om to uker har jeg ny time hos privatklinikken jeg benytter mellom «slagene» av lege og sykehus. Gleder meg veldig til å se h*n, høre hjertet, se aktiviteten, og senke skuldrene før vi reiser til Marbella <3 Mer om den klinikken skal jeg lage et eget innlegg om :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 kommentarer

 1. Hver er den hvite kjolen fra?

  1. Anja Johansen

   Arnie says =)

 2. Heii! I hvilken uke kom F? Syns du er kjempetøff, og stråler!!! Jeg fødte også for tidlig, nå er jenten min 6 mnd. Ønsker flere barn, men forstår deg veldig godt med tanke på frykten for å føde for tidlig og. Her var det blindtarmbetennelse, så ingen av oss er vel ekstra i risiko, men uansett. <3

  1. Anja Johansen

   Fødte hun i uke 29 <3 Tusen takk!! <3 Jeg er mye mer roligere og komfy nå enn hva jeg før, men selvfølgelig er det en tanke som er der pga at jeg fødte såpass tidlig sist gang. Men jeg føler og tror at det vil gå veldig bra <3

 3. Lenge siden du har kjøpt den prikkete kjolen? ☺️

  1. Anja Johansen

   Kjøpte den på Zara i går, på salg =)

 4. Ikke rart at du har dine bekymringer.. Du har jo tross alt opplevd en tøff tid og hvem har ikke lyst til å unngå å gå igjennom det samme igjen. Man blir naturligvis opptatt av å tenke over ting, går ikke ann å bare koble ting ut. Vi har alle våre måter å mestre ting på. Synd hvis ikke folk kan vise deg mer omtanke og forståelse når de kommenterer. Tydeligvis så har ikke de opplevd slike ting selv. Lykke til, ønsker deg alt godt. Syns du deler ting på en fin og ærlig måte som sikkert er god for folk som kan kjenne seg igjen i ting!

  1. Anja Johansen

   LOVE <3 <3 Klem

 5. Det må være slitsomt å ha tid til å tenke på alt som kan skje på alle mulige måter, Og slitsom for de rundt.

  1. Anja Johansen

   …?

 6. Syns det e så kjekt å følge deg. Og svangerskap e noke av det som intresserer meg mest. Alltid vært sånn. Digga at formen din e bra (no) *bank i bordet* og at du kan nyte det å gå gravid. Eg ha sjølv ei jente på 8,5 mnd. Me reise også til Marbella. 10.-17. Juli. E dikka der da? Isåfall; syns du det e kleint om eg nett vil hilse på (om eg tilfeldigvis skulle møte deg/dikka)? Men hey, det e ikkje sikkert eg tørr, eg e egentlig ein liten pinglus som ikkje lika å gå bort til folk eg ikkje kjenne. Men hadde kanskje gjort eit unntak om eg møtte deg. Du e så ekte og dønn ærlig – digga da! Stå på vakre kvinnemenneske.❤️

  Nyt graviditeten, sommaren og den fine familien din. Du stråla!
  PS! Sorry småklein kommentar. ✌

  1. Anja Johansen

   Hi du =) nei nei, ikke kleint i det hele tatt syntes jeg, bare kos det :) Vi drar ned 20 juli, så da er vi rett etter deg :/ Men hadde vi vært der samtidig og du så oss, så hadde det vært superkos som du kom bort <3

 7. Så koselig å følge deg når du går gravid! Jeg er snart i uke 22, spent på hvor langt du har kommet:)

  1. Anja Johansen

   hehe :) Klem

 8. Så koselig å følge deg nå. Jeg har fulgt deg en stund og liker å høre om dine tanker og refleksjoner i hverdagen.
  Jeg er også gravid nå og har termin i midten av januar ❤️ Gleder meg til jeg får den lille søte baby-bumpen Nå føler jeg meg bare oppblåst, spesielt på kvelden Lykke til videre i svangerskapet og for at du får en fin opplevelse hele veien.

  1. Anja Johansen

   I knooow hvordan den oppblåst følelsen er, hehe. Er så koselig når den «ekte» bumpenkommer <3 <3 Klemmer til deg =)