Årets kjærestetur

Reklame: Annonse lenker inn til Nelly

Ut med det vi hadde planlagt, og inn med noe nytt.

Kom faktisk på en ting nå som jeg skulle begynne å skrive. Sist gang jeg skrev om den planlagte kjæresteferien vår fikk jeg en kommentar som lød noe som dette, » Herregud, ferie i en uke borte fra datterne deres. Hvorfor i det hele tatt få barn når man ønsker å være borte så lenge». Jeg husker jeg svarte men jeg fikk aldri noe svar tilbake. Svaret mitt var, – Foreldrene til Lavrans bor i Bergen og ser lille f sjeldent. De spør alltid om de kan ha en liten mini-ferie med henne hver sommer. Skal jeg si nei til det?. Det er grunnen til at Lavrans og jeg gjør noe sammen bare oss to når de har lille f. Anyway, jeg bare kom på den kommentaren og skjønner ikke helt hvorfor man alltid skal spy ut noe guffe fordi man er uenig. Den der, hvorfor få barn hvis du absolutt må ha en kjærestedag, dra ut å spise med venner, etc, er bare vås i mine øyene. Vi er da for pokker fortsatt den vi var før vi fikk barn selv om hverdagen inkl barn. Selvfølgelig er hverdagen en helt annet, men for oss er det viktig å ta vare på hverandre, treffe venner, oppleve, inkl og ta vare på det utenfor også. Trist om man skal velge bort venner, sosiale ting, og slutte å pleie kjærligheten? Ja.. ja, vi velger, mener, og er forskjellig. Godt er det ;)

Kjole/Her, I blå/ Her, I sort/ Her, Ta gjerne en str større hvis du ikke ønsker at den sitter for stramt. Jeg har str 36 og den passer super fint med en liten mage også ;) Knyter den bare rett under puppene, hehe. En liten lås ved utringningen slik at du kan lukke eller åpne. Stoffet er lett og perf nå på varme dager. 

Salg på Nelly finner du/Her

Vi hadde jo egentlig tenkt til å ta en roadtrip opp til Frøya. Vi hadde booket hotell på veien og jeg har jo alltid drømt om en slik tur, og spesielt når den inkl hotell opplevelser/historie som vi hadde lagt inn på veien. Nå ble det sånn at vi tok en ekstra uke i USA, og det gjorde at Lavrans måtte flytte litt ferie/jobb etc. Derfor valgte vi utsette turen til annen gang, og kanskje heller leie en bobil  til neste år å ta det som en familieferie for alle fire. Planen ble da at vi skulle ta en spa helg her hjemme i stedet. Men så ble vi invitert til Marbella med noen venner som skulle ned dit i slutten av Juli, og vi tenkte, ja why not? Vi fant noen rimelige billetter og booket turen for noen dager siden. Så fra Roadtrip til å drøye alt, til spa, og så til Marbella, hehe. 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 kommentarer

 1. Du er så inspirerende og følge vakre Anja <3 vet du om kjolen i rød/blå er utsolgt igjen? Kommer ikke inn på linken. Ønsker deg ei strålende helg!

  1. Anja Johansen

   Hei du, de fyller på ganske fort, men ser at den røde har noen få str igjen når jeg trykker på linken :) Klikk deg inn på mandag (i helgen er stengt så da fyller de ikke på), så regner jeg med at de vil komme igjen. Jeg legger også ut på insta-story når jeg ser at de er fylt på ;) Klem

 2. En må ikke glemme å være kjærester også/pleie kjærligheten/lade batteriene. Vi har 1 uke barnefri hver sommer, og et par langhelger i året hvor vi reiser på «voksenferie». Selvsagt savner vi barnet, men vi vet jo at hun storkoser seg, og jeg har ikke det spor dårlig samvittighet :) Kos dere masse på tur. Du stråler:)

 3. Helt enig! Jeg har mange ganger tenkt at dere er så flinke til å ta vare på dere selv og samlivet, selv om dere også har barn, jobb og en travel hverdag som alle andre. Jeg er alt for dårlig til det selv. Du er en inspirasjon på mange måter, Anja! :)

 4. Frøya er fantastisk på sommeren, vi har hytte der og anbefaler det virkelig som reisemål :D

 5. Amen! Og så tenker jeg det at om man velger å pleie seg selv og kjærligheten så gjør det bare godt! Vi skal reise bare oss to en weekend til London i høst, og barna har det helt fint hos besteforeldre som ofte spør om å få «låne» de. Savne og gleden av å treffes igjen med oppladede batterier er kjempegodt, både for store og små! Man er ingen dårlig forelder om man velger det ene eller andre. Enn om folk hadde vært flinkere til å heie på hverandre enn å kommentere i hytt og pine om ting de rett og slett ikke har noen ting med… Blir helt oppgitt. Kos dere på tur med god samvittighet, Marbella ser helt fantastisk ut! <3

 6. Jeg er helt enig i at det er viktig å ta vare på både seg selv og parforholdet selv om en har fått barn. Det går fint an å kombinere, tenker jeg. Det tror jeg er godt både for foreldre og barn:) Men vi er nok uenige angående dette med kjærestetur, om når og hvor lenge dette er greit når barnet skal være med noen hun ikke ser så ofte. Jeg hadde nok ikke gjort det, men som du sier så bør vi ha takhøyde for forskjellige meninger og valg. Ønsker deg alt godt!

  1. Anja Johansen

   Hey =) Selv om lille f ikke er like mye med svigers som hun feks er med mine foreldre som bor rett under oss så er det ingen forskjell der egentlig. Hun facetimer med dem hver dag, spør etter dem, og har et fint forhold til dem. Aldri vært noe prob når hun med de, og de andre i familien på Lillehammer/Bergen <3 Hadde hun ikke hatt et så nært og trygt forhold til svigers så er jeg enig med deg på akkurat det punket <3 God sommer til deg. Klemmer

   1. Okei, da er vi mer på bølgelengde på det punktet også:) Det var bare måten du skrev det på som fikk det til å fremstå som at hun har sporadisk kontakt med dem. Det fikk meg til å tenke at det kunne blitt tøft for en liten jente å være så lenge borte fra sine nærmeste og tryggeste personer om hun ikke er så trygg på de hun er hos denne tiden. Kos dere på tur, det blir nok helt nydelig:)

   2. Anja Johansen

    Hehe ja jeg skjønte at det kunne tolkes sånn, var derfor jeg måtte si noe <3 ;) Sommerklem til deg og dine =)

 7. Kunne ikke vært mer enig!! Utrolig viktig å bevare vennskap og ha kjærlighetstid i en ellers hektisk hverdag! ❤Jeg tror at folk som mener vi ikke skal «forlate» barna i noen dager sliter med å gi «slipp» på sitt eget barn. Noe som ikke er sunt i lengden.
  Ps: Du er norges beste blogger!

 8. Vet du om kjolen (rød) kommer inn igjen? :-)

  1. Anja Johansen

   Ja det gjør den =) de fyller opp, så følg med på linken <3

 9. Da blir det spennende å høre om neste års ferie, hvis det blir noe av da:-)

 10. Guro Nedregård Matsen

  Så viktig å utnytte mulighetene man har til å gjøre noe uten barn. Det kommer alle til gode, så det er det bare å nyte håper på noe lignende selv i nærmeste fremtid.

 11. Var klar å vise dykk rundt i Hjørundfjorden eg no :-) Men kom gjerne tilbake neste år til Hjørundfjorden og Union Øye :-)