Mine sommerkjole favoritter

Annonse – Lenker inn til Nelly

Rosa med prikker/ Her , Lilla/ Her, Sort med blomster/ Her

Lang blå/ Her, Genser/ Her, Hvit/ Her

Blomstrede kjole/ Her– finnes også i lyserosa/ Her, Sort/ Her

Det er ingen tvil om at jeg bor i kjoler hvert vår, sommer og høst. Nå som jeg også er gravid og magen min bokser syntes jeg det er best å sprade rundt i en behagelig og søt kjole som verken strammer eller sitter «feil» pga magen. Kjolene over har både strikk i livet (og yes) og snøring som gjør det lett å bestemme hvor strat du vil ha det. Det er i hvert fall gull verdt for min del ;) Jeg har kjolene over i str 36, og genseren i str 34. Genseren er litt oversize syntes jeg. 

Den hvit, sorte og lyselilla har vært en superpop kjole i år, og den blir utsolgt med en gang de fyller opp lageret. Så på akkurat de kjolene ville jeg vært litt raskt ute ;) De er bittelitt store i str, så om du er en 36 kan du fint gå for en 34 også.

SALGET er i gang btw, og HER finner du mye av det jeg har tipset om på kjolefronten den siste tiden, samt sko, gensere og andre freshe antrekk <3 (opp til -50%)

God sommer <3 Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *