Part two – Florida

Disney World – Epcot

Vi kjøpte to dagers-pass i Disney World og valgte å bruke billettene på Magic Kindom og Epcot. Jeg personlig kunne vært i alle parkene, men vi ønsket å finne de to som passet best for lille f. Hun er en liten gærning og  ha fart og spenning. I magic Kingdom er det mye berg & dalbaner, noe som var helt perf for lille f. Hun syntes det er veldig kjedelig med ting som står «stille». Det koster å være i Disney, og to dagers pass, fast pass, pluss mat, drikke, småting fra butikkene, etc merkes ;) Neste gang får vi ta de to andre parkene tenker jeg, hehe.

Disney Appen :

Jeg anbefaler å bruke Disney appen uansett hvilken park du tenker å besøke. Selve kartet på appen viser kun Magic Kingdom, men du kan fremdeles booke bord til frokost, lunsj og middag i de andre parkene gjennom appen. Som sagt tidligere, så anbefaler jeg alle å booke i hvert fall et måltid på en litt «bedre» restaurant siden maten du får ellers i parkene er kun brus og fastfood. Men, Epcot overrasket ang mat!

Mat, roligere atmosfære, Nemo og Frost:

Har du en Frost jente eller gutt burde dere prioritere Epcot. Epcot er en mye mere roligere park enn Magic Kingdom. Det er noen få berg & dalbaner men kun for de eldre. F var for liten for disse. Parken har en stoooor Nemo attraksjon med akvarium og en liten «reise» gjennom Nemo fortellingen mens du sitter i små søte skjell som beveger seg rundt. Nemo attraksjonen er superhyggelig for de små og store. 

Epcot er en «verden» fylt med mange land rundt et stort vann. Nesten som store Lungegårdsvann i Bergen, bare hundre ganger større. Du går rundt vannet og rundt parken er det forskjellige land med sin mat, kultur, bygninger, og småbutikker. Norge, Frankrike, Tyskland, England etc. Det er her du får bedre mat enn hva feks Magic Kingdom tilbyr. Alle landene serverer sin type mat, og de små trallene rundt om i parken serveres mer enn kun brus og potetgull.

Epcot har også en STOR Frost del i «Norge». En egen liten båtur gjennom Frost-verden med Olaf, Anna og Elsa. De har også en superstor Frost butikk med alt du kan tenke deg.

Akershus Royal B. Hall

Vi booket lunsj via appen på restauranten Akershus Royal Hall i «Norge». Dette er en av de bedre stedene å spise hvis du ønsker blant annet norsk mat og få muligheten til å treffe alle prinsessene i Disney. Ariel, Snøhvit, Tornerose, Belle osv. Du får ta bilde med alle sammen, de kommer en og en bort til bordet dit, snakker med dere og du kan få bli med de rundt i lokalet/»slottet». Menyen er moro, og her finner du alt fra raspeballer til kjøtboller. Anbefaler virkelig dette stedet om du har en prinsessejente/gutt og savner litt bedre norsk mat ;) Som Lavrans sa, det minner meg om Holmenkollen pga maten, lokalet og atmosfæren. De aller fleste som jober i «Norge» er også fra Norge, så de kan du snakke norsk med, hehe.

Vil dere spise med Anna og Elsa book bord på Royal sommerhus som også er i «Norge».

Vi likte godt muligheten til å oppleve noe helt annet enn Magic Kingdom. Litt fra andre kulturer, og spesielt Norge-delen var en skikkelig innertier for lille f. Vi kom faktisk litt » sent» til Epcot (rundt 11.00) og det var mer enn nok med tid for å få med seg alt. Epcot er ikke en like heavy park som Magic Kindom og du får sett alt du trenger å se/oppleve selv om du ikke kommer kl 08.00. Du slipper også veldig mye kø ;)

Anja

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Hei, fine bilder men hvorfor er du så redd forbi vise 1 bilde av din datter?

    1. Redd? Har ingenting med redd å gjøre, har med hennes privatliv å gjøre, hennes valg til å kunne bestemme om hun vil bli avbildet, være med på blogg, Insta, gjenkjent, etc. =) Vi ønsker at hun skal skape sin egen ID, og ikke noe ufrillig gjennom sosiale medier. God sommmer. Klem