Den lille i magen #2

Annonse lenker inn til Nelly

Kjolen finner du i forskjellige farger, men de fort utsolgt/ Her – Hvite sommerkjoler/ Her

Formen:

Jeg føler meg heldig som kun slapp unna med 2-3 uker med kvalme. Kvalmen er så og si helt bort enå, og jeg tror at hvis jeg i det hele tatt blir litt småuggen så er det fordi jeg ikke har spist. Jeg føler meg fin, men merker at ting skjer med hele meg. 

Kropp & forandringer:

Noen dager kan magen min være helt flat, mens andre dager så syntes jeg at det ser ut som jeg er syv mnd på vei. På kvelden buler magen ut, men om det er maten eller begge deler, hmm, tja hvem vet, hehe. Jeg spiser godt og spiser det jeg vil. 

Cravings:

Jeg elsker fortsatt friske og delikate ting, men det er faktisk vanskelig å finne den typen mat her i USA med mindre vi er på matbutikken. Jeg ønsker ikke bruke den klassiske unnskyldningen som, jeg spiser for to, eller at, jeg er gravid så nå kan jeg spise hva jeg vil. Junkfood vil, og er, fortsatt noe jeg ikke ønsker å fôre kroppen min med for mye. Men hey, jeg koser meg med hot dogs, dounut og små-snacks når vi er på farta, men første valget vil alltid være den litt mer sunne varianten. Spiser jeg for mye junk blir jeg så slapp, paff og kroppen får kun energi i 30 min før den skriker etter mat igjen. Hvis jeg må nevne en ting jeg fortsatt craver på så er det iste med isbiter <3

Minus:

Byllene og kvisene mine er tilbake..selvfølgelig. Har fått et par herlige klaser runt kjeven som verker, og lyser opp. Håper de tar seg en pause snart, hehe.

Termin:

Desember <3

Innkjøp:

Jeg vil jo egentlig ikke vite kjønn, men jeg fikk ikke igjennom at vi skulle vente til fødselen hos Lavrans. Han måtte vite det sa det han. Vi vet ikke kjønn enda, og jeg har ikke kjøpt inn noe heller. Sånn egentlig har jeg ikke behov eller lyst til å kjøpe noe i det hele tatt akkurat nå, uansett om jeg hadde visst hva det ble eller ikke. Jeg var sånn med lille f også, og har ikke helt skjønt hvorfor man skal stresse med alt man «egentlig ikke trenger» så tidlig. Jeg har heller ikke kjøpt noe til meg selv, klærne passer fremdeles men jeg liker best å gå i kjoler siden magen min er litt av&på gjennom dagen.

Lille F:

Hvor lenge er det til jeg blir storesøster, sa hun i bilen i dag. 

Navn:

Blir det gutt har vi navnet klart, og blir det jente har vi navnet klart :) Begge navnene er sjeldne og spesielle. Jeg har sett jentenavnet en gang i hele mitt liv, og det er faktisk en følger av meg på Instagram ;)

Ønsker du flere kategorier i «Den lille i magen», så legg gjerne igjen tips og triks i kommentarfeltet. Jeg setter veldig pris på engasjementet ditt <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 kommentarer

 1. Fint innlegg. Gleder meg til å se hvilket navn det blir etterhvert :-) Måtte selvfølgelig se litt på navnene på følgerne dine, hehe. Kanskje det blir ett av disse: Priya, Elia, Lera eller Minda? :-)

  1. Anja Johansen

   Hehe ja det er mange flotte navn som har blitt både tipset om og delt, men er ingen dem :P Hehe. Nå skal det sies at vi hadde valgt et først (som heller ingen har rettet ritig på) men etter at jeg kom over et par andre som hadde det navnet så har vi gått bort far det. Vil gjerne ha et navn som er sjeldent, og som mannen i gata ikke har hørt så mye av før ;)

 2. ELSKER disse gravidoppdateringene! Så interessant å lese om da jeg venter selv ei lita pie i oktober :)

 3. Anette Ramsrud

  Sååå koselig oppdatering!

  1. Anja Johansen

   <3 <3 =)

 4. Så koselig med update!!!
  Jeg var og slik i magen med mine tre i begynnelsen, før magen kom for fullt ;-) at jeg ble større utover dagen og kvelden.
  Det er også veldig gjenkjennelig det å bli kvalm dersom det er lenge siden en har spist. Noe som resulterte i en litt stor vektoppgang med sistemann… jaja men hver kilo var verdt det :-)
  Fortsatt god ferie!!!

 5. Det hadde vært veldig gøy med jevnlige gravidoppdateringer :D Synes det er så koselig å lese om!

  1. Anja Johansen

   Hei du =) Så koselig at du liker de, det setter jeg pris på :) Flere skal jeg få til <3

 6. Betina, Minda, Hulda, Melinda, Mira, Hildy, Hedvig, Tale, Alvilde, Katinka, Elianne, Millie, Marikken, Jennie/Jenni, Nanna, Ana, Ada, Soy, Elen, Andrine, Helle, Vanja, Gitte, Åsta, Zylia, Erle, Seva, Joanna, Irena, Adeline, Mirian, Salli, Marina, Milja, Avril, Amber, Asia, Giselia, Kala, Anine, Ulrica, Eirunn, Tara, Trudy, Vilborg, Milena, Julita

  Masse fine navn hos dine følgere, men så langt kom jeg på jakten etter sjeldne navn blant følgerne dine før jeg ga opp…. Er jentenavnet blant disse? :-D

  1. Anja Johansen

   åååååe her var det MANGE fine navn jeg aldri har hørt om, og som jeg elsket. Meeen jentenavnet vi har valgt er ikke her ;)

 7. Då er det en av de up and coming Norrøne navna Runa eller Isa ;) samme gate m frøya

  1. Anja Johansen

   Isa var sykt fint, men nei, ingen av de to ;) Jentenavnet vi har valgt ligner eller er ikke likt Frøya ;) Klemmer

 8. Jeg gleder meg til å følge deg videre i graviditeten. Jeg tipper jentenavnet er Viel. Har selv en datter som heter det. Er veldig fornøyd med navnevalg. Originalt og tradisjonelt.

  1. Anja Johansen

   ÅÅH Viel var fint. Alt hørt det før <3 Men nei, det er ikke det, hehe. Love

 9. Jeg hadde også slike byller og kviser. Så ble jeg tipset på å unngå mettet fett, og det funket! Har ikke hatt en eneste byll siden jeg reduserte mengden mettet fett betraktelig:) Høres jo dust ut, men det funker. Hvis jeg skeier ut med pizza med chorizo f.eks, så kommer de tilbake med en gang. Klem til deg!:)

  1. Anja Johansen

   Kaaan være det har noe med den fetende aten jeg spiser her da kanskje, hehe ;) Begynner å kjenne at jeg er litt lei den typiske amerikanse maten, og savner laks, agurksalat med eddik, og rømme, hehe. God sommer til deg, klemmer fra meg.

 10. Marianne Halén

  Hei.
  Vil bare tipse deg om at du kanskje kan være allergisk, og at du får disse store kvisene som du nevner innimellom. Jeg hadde deg nemlig på samme måte. På begge sider sv haken min var det nesten litt betente store kviser/byller, og var hoven. Men ga seg etter at jeg begynte på allergipiller for pollen og diverse allergier. Kan være noe å sjekke ut ihvertfall