31 år – I dag vil jeg spre min takknemlighet

Dagen i dag vil aldri komme tilbake, og jeg er takknemlig for at jeg får feire 31 år med livet, Lavrans, fortiden, venner, og alt som gjør meg til MEG. Som jeg sa i talen min under 30-års feiringen min i fjor, det er ikke alle som får feiret at de blir 30, og i dag sier jeg det samme. Det er ikke alle som får muligheten til å bli 31, derfor er det ekstra viktig å tenke på hvor heldig man er. Hva betyr egentlig gaver, prisen på gaver, hvor mye du får på gavebordet eller hvor stort alt plutselig skal være in the long run?

For mange år siden sluttet jeg å ønske meg noe.. eller jeg så ikke nødvendigheten med å få alt mulig. Det gjorde meg ikke bedre eller gladere, det var bare…ting. Ting er ikke glede, livet og det som betyr noe. Kjærlighet, muligheter, god helse og takknemlighet er det som betyr noe for meg. Jeg kan ikke huske at jeg har stilt så store krav til hva dagen min skal inneholde, men en hyggelig oppmerksomhet setter jeg veldig pris på. Hver jul og hver bursdag sier jeg til de rundt meg, jeg liker blomster og rosévin. Det holder for meg.

Det jeg setter pris på, og som er viktig for meg er å dele av det jeg selv har, hjelpe, inkl, gjøre dagene betydningsfulle, og vise de jeg er glad at jeg er den jeg er pga DEM! 

I fjor arrangerte jeg en veldig stor feiring, ikke bare for meg selv men for alle de som har formet meg, og gjort meg til den jeg er i dag. Jeg ønsket ikke å kun ha et «meg meg meg» fokus men jeg ville ha fokuset på de rundt meg. Forskjellige gjenger som ble enda bedre kjent med alle som er i min verden. Bergen, Øygarden, Oslo, Fornebu, student tiden, den tøffe tiden, den glade tiden, når Anja med mor tiden, and so on <3

I dag våknet jeg opp til en lite jente som sa. Du er 31 år i dag mor. Da jeg kom ned lå det Shopkings  ballonger på gulvet, og en fornøyd jente som hadde kledd på seg Paw Parol klær. Du kan få hva du vil i dag sa Lavrans. Jeg ønsker meg pannekaker til lunsj sa jeg, og det er det eneste ønsket jeg har i dag. 

I dag feirer jeg at jeg er heldig som har god helse, en nydelig datter, en liten en til på vei, og mulighetene livet har gitt meg <3 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

29 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen :) Så fint skrevet <3

 2. Gratulerer så mye med bursdagen din

 3. Nydelig innlegg om det som er viktig i livet. For en fantastisk inspirerende innstilling! Gratulerer så veldig masse med dagen! Håper den bragte både glede og pannekaker med seg. ♡

 4. Gratulerer med dagen!!!

 5. Fantastisk innlegg! Tankevekkende og varmt. Gratulerer så mye med dagen!

 6. Gratulerer med dagen! :) Kos deg i USA!

 7. Gratulerer med dagen Anja! <3

 8. Synes du gjør deg litt for « mor terasa» aktig. Er det noe du har dårlig samvittighet for. Det har vel de fleste, men dette innlegget blir for klissete for meg.

  1. Anja Johansen

   Hei, da får du droppe å lese innlegget igjen da :) Klem

 9. Gratulerer med dagen!
  Utrolig godt skrevet

 10. Gratulerer så mye med dagen

 11. Line Fredriksen

  Gratulerer så mye med 31 års dagen! Så fint du skriver- gode ord i en materialistisk verden! For en gave du gir videre til Frøya- evnen over å være takknemlig! #forbilde

 12. Gratulerer så mye med dagen!! Håper du har hatt en super bursdag på ferie!!!

 13. Gratulerer så mye med dagen din Hvor er den fine kjolen fra?

  1. Anja Johansen

   Den er fra Zara =)

 14. Gratulerer med dagen <3

 15. Altså! Helt nydelig. Hvor er kjolen fra ?

  1. Anja Johansen

   Hei, takk =) Zara =)

   1. Takk for svar! :) Hvilken størrelse har du den i og er kjolen gjennomsiktig? :)

   2. Anja Johansen

    Jeg har M =) Nei det er den ikke =) Klem

 16. Gratulerer med dagen! Så fin tekst❤ Fint å kunne være takknemlig for alt av gode ting!

  Kjolen din var lekker, hvor er den fra?

  1. Anja Johansen

   Tusen takk Julie <3 Den er fra Zara =)

 17. Gratulerer med dagen, fine deg! Så viktig budskap i innlegget ditt som virkelig fikk meg til å reflektere. Takk! Ha en fin dag videre med dine fine

  1. Anja Johansen

   <3 <3 <3

 18. Gratulerer så mye med dagen! Høres ut som du har en fantastisk dag sammen med de to som betyr så mye for deg! Du skriver så fint, og jeg er så enig i hvor lite de materialistiske tingene betyr sammenlignet med gode venner, familie og ikke minst minnene man har. Ha en flott dag videre, håper pannekakene smakte fortreffelig!:-)

  1. Anja Johansen

   Pannekakene var superdigge <3 Hehe. Takk for meld, klem =)

 19. Gratulerer så mye med dagen fine AnjaSå koselig å følge deg, håper du fikk pannekaker idag☺️

 20. Gratulerer så mye med dagen. Ha en flotters dag. kjempefint innlegg. masse klemmer

 21. Helt sant. Har også fått kjenne på det samme perspektivet etter tap av nære familiemedlemmer som ble tatt bort så alt for tidlig. Man må leve mens man kan, man vet aldri hva morgendagen kan bringe. Gratulerer med dagen flotte deg