Family vacay – Florida

HEI Florida!

Da er vi gang med årets familieferie, og denne ferien har jeg tenkt, planlagt og gledet meg til siden jeg ble mor. Som jeg har fortalt dere før, reiste jeg til USA flere ganger som liten med familien min, og jeg har alltid ønsket å gjøre det samme med mine egne barn.

Jeg har vært enormt heldig og reist mye som liten, som tenåring og som voksen, og familieferiene til USA er noe jeg husker som det var i går. Nå er vi endelig her og skal ta med lille f på den samme turen jeg var på når jeg var liten. 

Det ble noen timer på Gardermoen i går, da flyet var fire timer forsinket. Det som overrasker meg er at lille f er så enkelt, rolig og blid uansett. Ingen sure miner fra vi kom på Garermoen til vi la oss til å sove her i huset nesten 12 timer senere. Flyturen var som en drøm. Hun ville bare spise, se film, sove, og snakket kun om Disney hele veien. Hvordan er det mulig å ha et så tålmodig og herlig barn <3 La oss håpe at den lille i magen får litt av det også ;)

Vi gikk rett å la oss etter at vi hentet leiebilen, og hele gjengen er utvilt og klare for to uker i deilige Florida. Vi staret dagen i dag med å handle inn for uken på Walmart og det stedet der er til å dø av. Elsker det! Nå har vi spist en sen frokost, lille f bader i bassenget, eeeelsker livet og senere i dag tenkte vi å ta en kjøretur rundt i området. Vi har en hel bucket list å gå igjennom mens vi er her, og jeg stor kosermeg allerede! Det kommer mere fra huset, og at vi skal gjøre fremover, men nå må vi først komme oss litt inn i Florida hverdagen og tidssonen.

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Ønsker dere alle en riktig god ferie!!!
  Og håper formen er fin hele tiden, så du kan nyte tiden sammen med familien :-)

 2. Hei!
  Kos dere på tur! :) hvor har dere leid bilen? Hvilket selskap ?

  1. Anja Johansen

   Takk, alt om turen, bil, hus, etc skal jeg skrive om, så stay tuned =) Skal dele alt. Klemmer

 3. Gratulere så mye med graviditeten din! Jeg lurer på hvor den enkle gråe hettegenseren fra snap er fra? Er på utkjikk etter en slik genser

  1. Omg! Der så jeg bitchy ut. Men det jeg egentlig skulle si var at jeg gleder meg til å følge graviditeten din. Og at når jeg selv var gravid for 8mnd siden så fann jeg mye trøst i dine innlegg ang dette med å være gravid og at ikke alle syns det er «greit» å være gravid! Så tusen takk for det

  2. Anja Johansen

   Hei, den er fra Les Deus! Den beste hoddien jeg har hatt!! Klem

 4. Fin blogg du har. Leier dere dette huset eller eier du? Del gjerne flere tips fra turen :-)

  1. Anja Johansen

   Hei hei, vi har leid, og jeg skal ha et innlegg med hvor, hvordan, etc, så stay tuned =) Klem

 5. Kos dere masse!:) hvor er kjolen fra?:)

  1. Anja Johansen

   Hei, den er fra Arnie s =)

 6. God ferie, Anja og nyt Florida og familien:)
  Har bodd i Florida i noen år siden samboeren min tok pilotutdannelse der. Dra på Publix for å handle mat – SÅ MYE freshere og bedre matutvalg, spesielt frukt og grønt. Wallmart er best på alt annet gøy. Hvis dere skal reise litt rundt bør dere dra til Bush Gardens i Tampa. Både dyrepark OG tusenfryd på en gang :) Gøy for store og små.
  PS! Hvor er den fine kjolen fra?
  <3

  1. Anja Johansen

   HEI=)!!

   Takk for tips, vi har Publix rett ved oss, så tar nok et tur innom deg også :) Kule tips, Takk <3. Vi skal ha en roadtrip neste uke nedover kysten, men har ikke bestemt oss heelt for hvor enda. Kjolen er fra Arnie S =) Klem

 7. Kjolen din er utrolig fin, omg!!! Kan jeg spørre om hvor den er fra?

  1. Anja Johansen

   Den er fra Arnie S =)