Slik tar jeg vare på huden min gjennom sommeren

Annonse for Dr Schrammek

Huden min!

Da jeg var yngre (typ 15-22) tenkte jeg mye på å bli tan. Jeg kjøpte oljer uten faktor (til og med i utlandet), og hvis jeg i det hele tatt kjøpte noe med faktor så var den høyeste faktoren 10. Jeg er født med ti tonn pigmenter og blir svart bare jeg ser på solen. Lucky me? Tja, jeg syntes det kan bli litt for mye av det gode. I hvert fall pr dags dato. Når jeg tenker over hvor dum jeg var, ja, for jeg vil kalle det dum å grille seg uten faktor og bare bry seg om å bli tan, så blir jeg flau. «Tips» om at det gjør ikke noe å bli solbrent fordi det blir jo brunt til slutt, er jo bare helt dustete. Solvett folkens.. solvett! 

Da jeg var ferdig med å tro at det å være supertan var viktigst i livet, lå fokuset mitt heller på å ta vare på huden min. Forebygge og ha en sunn hud. Jeg setter ikke soling høyt på listen min, og jeg kjeder meg i hjel med å bare ligge der, bare for å bli brun. Jeg som alle andre syntes det er fint med den fine sommergløden, men den får man selv om man bruker gode, riktige kremer med høy faktor.

Jeg har brukt produktene fra Dr Schrammek lenge. I flere år. Jeg bruker en dagkrem med faktor 20, og når jeg skal være på stranden eller vet jeg skal være lenge ut i solen bruker jeg alltid faktor 30 eller høyere. Sist gang jeg var gravid smurte jeg meg godt og gjevnlig med høy faltor og slapp unna pigmentflekker. Det samme skal jeg gjøre i år!

I sommer har Dr Schrammek kommet med en nyhet og den tar vare på huden din etter at den har fått litt for mye sol!

ALO CALM MASK -DEN PERFEKTE AFTER SUN MASKEN I SOMMER

Dette er min redningen etter litt mye sol. Masken reduserer irritasjoner og forsyner huden med rikelig fukt, og jeg anbefaler den gjennom hele sommeren. Den er også perfekt for en sensitivisert hud såvel som akne hud. Lett, oljefri gelékonsistens. Også ideell som sovemaske. Masken kommer i butikk i juni, og du kan sjekke hvilken salong HER

Pst: Produktene fra Dr Schrammek kan brukes av gravide ;)

Noe du lurer på, så spør gjerne :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Hei.
  Den blå/hvit stripete skjorten, hvor er den fra? :)

  1. Anja Johansen

   Den er fra Zara for to år siden =) Klem

 2. Hadde vært supert, om du kunne laget ett blogginnlegg om alle produktene du bruker til ansiktet. Du har så nydelig glød, og jeg jeg har så lyst å herme ;) Legg gjerne til butikk/ nettbutikk du handler disse produktene i. Har prøvd å søke litt på disse Dr. Shumak eller hva de heter he he Men sliter litt med å finne ut hvor man får tak i de på nettet??

  1. Anja Johansen

   HEI hei =) Det kan jeg absolutt gjøre =) Dr Schrammek finnes kun i salonger, og noen salonger sender til kunder. Men det finnes ingen direkte nettbutikk der man kan kjøpe det. Inne på Dr Sch sin side er det oversikt over hvilke salonger som har det =) Klem

 3. Hei! Vet du prisen på masken?

  1. Anja Johansen

   Skal ikke for sikkert, men tror den ligger rundt noen hundre kroner =)