Den lille i magen #1

Annonse: Lenker inn til Nelly

Lets do this! Endelig føler jeg at jeg har noen timer der kvalmen slipper og jeg kan fungere normalt igjen. Det har ikke vært særlig gøy å være så fraværende, og jeg merker at jeg henger langt etter her inne på bloggen. Det vil også bli et helt nytt fokus her inne i tillegg til alt det andre jeg deler, og det vil selvfølgelig bli mer av magen og meg. Preggo updates vil det så absolutt bli, og dette her blir en helt ny opplevelse siden jeg sist gang ikke skrev eller gjorde så mye. Tror faktisk ikke at jeg blogget før jeg hadde født.. husker ikke..hmm.

Jeg har fått mange spørsmål om hvor langt jeg er på vei, vekt og termindato. Det kan jeg bare si med en gang at det kommer jeg ikke til å dele. Jeg vet ikke om jeg ønsker å dele hvor jeg vil føde, om jeg skal føde naturlig eller med keisersnitt osv. Der ligger den private sonen min vedig sterkt. Vi får se med tiden, kan være jeg åpner meg mer <3 Det er pga hvordan situasjonen var sist gang jeg var gravid og fordi jeg ønsker ha noe privat som ikke gud og hvermann kan gå rundt å gnage på. Dere vet jeg er svært privat av meg når det kommer til kids, blogg, utlevering og den biten der. Den lille i magen vil få samme privatliv som lille f, og vil ikke bli avbildet, «solgt» eller brukt i mine kanaler.

Formen:

Jeg har slitt ekstremt med kvalme og hadde vel ca 2-3 uker der jeg lå som en grønnsak i sengen. Prøvde noen dager med kvalmenedsettende uten at det hjalp. Heldigvis hadde jeg et par luker om dagen der jeg var «kvalmefri» i 5-10 min, og da klarte jeg å spise. Jeg har heldigvis ikke kastet opp, og det gjorde jeg heller ikke sist gang. Håper det forblir slik. Kvalmen har nå gått over til en usikker venn som kommer og går når den vil. Gjerne om kvelden. Derfor holder jeg meg alltid hjemme etter kl 18, fordi da begynner det å bli ille. Måtte forrige helg dra hjem fra en restaurat, la maten stå og hive meg i en taxi. 

Kropp & forandringer:

Fikk noen kommentarer på at de hade sett at jeg var gravid på noen bilder for noen uker siden, men tror  jeg nok kun er mine små søte valker. Magen min er som den alltid har vært, bortsett fra at den som de aller fleste blir litt større utover dagen pga mat og drikke. Ps, jeg fikk faktisk ikke synlig mage før jeg var 6 mnd ca sist gang ;) Puppene har blitt noen hakks større, og er ikke like ømme lengre. Med lille f var var jeg ikke øm i det hele tatt. Merker ting er forskjellig allerede ja.

Cravings:

Det er ikke noe spesielt jeg MÅ ha men jeg har blitt helt opphengt i fresh, lett og sunn mat. Jeg drikker mye vann med lime, sitronblader, agurk og bær. Jeg har kun lyst på heavy salater med kylling, skikkelig rene biffstykker, grønt, friske urter og tzatziki. Her om dagen kjøpte jeg to agurker, kuttet dem opp og dyppet de i Tzatziki. Sjukt digg! Haha.

Minus:

1. Av en eller annne grunn fremprovoserer jeg kvalmen ved å se, lukte eller bare tenkte på junkfood, pølser, burgere og smeltet ost. Jeg brakk meg faktisk på Meny når jeg så den ferdiglagde Lasagnen som lå i ferskdisken. Han som jobbet der skulle fylle en boks, og da dro han masse ost med seg, sånn du ser på reklamene liksom, og jeg ble så kvalm. Jeg måtte gå ut av butikken og legge meg ned på en benk. Jeg syntes det er kjedelig for jeg er sykt glad i grillmat, så håper den går over.

2. Huden var heeeeeelt krise en periode, men den har roet seg nå. Jeg fikk x-antall byller i fjeset, som gjorde sykt vondt. Det var så vondt at jeg ikke kunne sove med den ene siden ned på puten. 

Termin:

Det jeg kan dele er at den lille skal komme en eller annen gang i desember <3

Innkjøp:

Jeg har kjøpt meg nye bh! Til vanlig bruker jeg blonde-bh fra Change med bøyle, uten noe innlegg. Har aldri likt bh med innlegg og bruker kun «all natural». Nå har jeg gått over til HM sine tøy-bh uten bøyler. Syyykt digg å gå med, og strammer ikke under eller rundt. Pluss at det mye billigere da ;) Shortsen fra One Teaspoon (på bildet). En oversize shorts som jeg mener er perf i lengden og nå i sommer. Den kan også strammes bak, og den sitter så godt. Ikke for stram i livet, og når man sitter så presser den liksom ikke magen inn. Jeg orker ikke stramme kler om dagen. Kjøpte den egentlig til USA om to uker, men har begynt å bruke den allerede. 

Lille F:

Hun snakker mye om den lille i magen. Spør om hun kan ta på magen å kjenne den, hun spurte om babyen kom snart siden babyshoweren (jeg arrangerte for venninnen min) var ferdig, og hun lurer på om hun kan sove med babyen.

Navn:

Vi har to navn klart allerede. Et guttenavn og et jentenavn. Noen som kan tippe hvilke ut i fra hva jeg har delt tidligere? ;)

Shorts/ Her (jeg har str 26, stooor i str) Loafers/ Lignende, Her (normal i str)

Er det noen punkter dere gjerne kunne tenkt dere, så sleng det inn! Jeg er åpen for det meste <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

22 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med en liten julebaby på vei ❤️ Jeg fødte min første datter i desember i fjor og det er en helt fantastisk tid å få et barn på

 2. Gratulerer! Skal dere finne ut kjønnet når det er tid for ordinær ultralyd, eller har dere lyst på en overraskelse? :) Vi syns det var gøy å ikke vite, men skjønner at folk syns det er fint (og praktisk) å vite også!!

 3. Hei<3 Jeg har et ikkerelatert-baby spm men håper det går bra. Jeg lurer på om du noen gang tenker på å skaffe deg en mer akademisk utfordrende jobb? Ikke noe hat mot deg som skriver blogginnlegg,men bare lurer.:) om du ikke skjønner hva jeg mener med mer akademisk utfordrende, så kan du bare ignorere spørsmålet mitt altså.
  Og igjen, ikke noe hate, men bare lurer av nysgjerrighet.
  Hilsen en trofast følger:)

 4. Hej Anja. Gratulerer, så fint at du venter dig igen!
  Jeg tænkte på om du kan lave flere indlæg med tips til tøj under graviditeten? Jeg synes ikke de ting som er «ventetøj» er særlig fine til mig, så jeg ser altid efter noget andet der passer uanset ønsker dig det bedste fremover.

  1. Anja Johansen

   Hey u =) Ja helt enig, jeg har allerede begynt å se ette rlitt oversize og formløse kjoler feks. Magen vil jo vokse mer og mer, hehe, og i denne varmen er det deilig å ha noe som ikke sitter så stramt, eller føles ubehgaelig. Klem

 5. Gøy du vil dele preggoupdates denne gang :) Jeg tipper det blir en lillebror og som skal hete Storm :) Jeg syns du gløder, ser ikke noe til den urene huden du snakker om.. <3 Skjønner godt du ikke gidder å dele termindatito, bare et fåtall føder jo på den uansett. Fødet selv 4 uker før og da maste aaaalle om den der termindatoen jeg hadde sagt. Ungen ville ut og da er det bare fødselsdatoen jeg husker, ferdi snakka!, sa jeg. Jeg har forresten også desemberbarn, herlig å gå høygravid høst/vinter når det er litt kaldere. Brukte store ullgensre og strømper, sikkert perfekt til deg å! Sender en stor klem fra meg :)

 6. «Jul» hvis det blir gutt. Passer helt perfekt i desember

 7. Så gøy, jeg har også termin i desember :D

 8. Først: Gratulerer så masse til både deg og Lavrans!! <3 Skjønner ikke at folk trenger å vite spesifikk termindato! Er jo mer enn nok med å vite at det er desember. Dessuten synes jeg at vi blogglesere er kjempe heldige som får vite det så tidlig!! Er jo enda 7 måneder til desember, noe som betyr at du nok har delt det lenge før 12 ukers «grensen» som mange pleier å vente til.
  Brukte å lese bloggen din før, men har vært fraværende en stund. Blir litt lite spennende til tider. Men gleder meg til å følge graviditeten!
  Har ingen ideer til hva dere har tenkt slags navn, men synes Frøya er veldig fint :) Kanskje Storm hvis det blir gutt.

  1. Anja Johansen

   Takk takk =) Frøya heter vår første datter, så blir nok ikke det;) Ja har vært en del borte nå, men back on track nå og gleder meg til tiden fremover med dere =)

   1. Vet at dattera deres heter Frøya, bare konstaterte at det var et fint navn :-D

   2. Anja Johansen

    åååh, takk, hehe ;) Klem

 9. Gratulerer så mye til deg Anja! <3 Dette var et koselig innlegg! Jeg gleder meg til å følge deg på denne reisen, og du bestemmer jo helt selv hva du ønsker å dele! Du er tøff som står inne for det! Håper formen din blir bedre :) Vil tipse om en mine favoritt-podcaster, the modern mamas podcast! http://myradicalroots.com/podcast/ De er dønn ærlige om hvor tøft livet kan være før, under og etter graviditet, og livet med kids generelt. De snakker mye om helse og mat , elsker de!

  1. Anja Johansen

   Hei Tonje, og tusen takk <3 <3 Oooo den skal jeg sjekke ut ;) Takk for tips <3 Klem

 10. Jeg har også termin i desember <3

 11. Skjønner bare ikke hvorfor du ikke vil dele når du har termin, det er jo ikke noe spesielt personlig over en termindato! De fleste føder uansett ikke til termin. Men deg om det. Jeg ser også at du er snar ute med å svare (respondere) på kritikk, men vi som leser bloggen din og kommer med nøytrale og «vanlige» spørsmål, vi får sjeldent- eller aldri svar. Synes det er litt kjedelig at det er lettere å få svar dersom man har et mer kritisk toneleie. Så alt dette gjør til at dette faktisk er siste gangen jeg klikker meg innom bloggen din, fordi den gir meg ikke noe personlig lengre.

  1. Anja Johansen

   Jeg svarer alltid!!<3, men de siste ukene har jeg ikke klart å svare noen i form av bloggkommentarer, snap, sms, tel etc. Jeg ser du har spurt meg om termin og at du selv har termin 1 des i en kommentar lengre ned, gratulerer. Beklager for at jeg ikke svart så fort i et siste <3 Det er faktisk ikke bare blogglesere som ikke har fått svar, men venner og familie også. Jeg har akkurat begynt å få gode dager og har en hel del å svare på. Derfor tar ting tid. Hvis du irriterer deg over at jeg ikke deler termin så er det helt innafor, men ikke fortell meg hva som er personlig eller ikke. Det er vårt ønske pga enkelte ting, og med tiden vil man få greie på den terminen uansett i form av bursdager etc. Vi har alle våre grenser på hva som er personlig og ikke. Noen deler hele underlivet sitt, men andre ikke. Takk for følge :) God sommer.

  2. Skjønner ikke hvorfor du på død og liv må vite termindatoen. Som du selv sier så føder de fleste før eller etter termindatoen, så da holder det vel i massevis å få vite at hun har termin i desember. Jeg delte bare termindato med nærmeste familie, alle andre fikk vite måned. Anja må få lov til å dele akuratt så mye eller lite som hun selv ønsker, uten at du skal bli personlig krenket av den grunn! Gå ut å nyt solen, og tenk over hvordan man er hyggelig med hverandre :)

 12. Herregud jeg vet akkurat hvordan du har det med kvalmen, selv kastet jeg opp mye og besvimte pga kvalmen :(. Haha klarte ikke junkfood, godteri eller brus, kunne ikke gå i matbutikker uten å brekke meg eller kaste opp. Så føler med deg! Blir gøy å følge deg fremover :). Eksponerer aldri mitt barn på SOME og jeg er så glad du er en av veldig få bloggere som heller ikke gjør det! :).

  1. Anja Johansen

   Huff stakkars deg. Høres ut som du hadde det hakket verre enn meg :( Jeg er fremdeles litt sånn ang matbutikken. Må manne meg opp hver gang jeg går inn der fordi jeg blir kvalm, hehe. Klem

 13. Så gøy! Gratulerer så mye :) synes dette er litt koselig da min samboer og meg venter vår første i desember en gang:) blir artig å følge deg fremover:)

  1. Anja Johansen

   Grattis til deg <3 Desember barn vettu :) Klem