Babyshower for Kristine

Reklame-link for Risa Rosa

BabyGIRL!

På lørdag arrangerte vi jentene babyshower for vår kjære Kristine som får en jente nå i sommer. Alle sammen hadde spleiset på dekor, mat, gaver og stæsh. Jeg vet om to dyktige aktører som jeg har brukt tidligere, og valget falt på FestligeTing som fikser aaaalt av ballonger/dekor, og By Hancock som har kaker og cupakes. Marengs kjøpte jeg her ute på Fornebu, samt blomster. Koselig med matchy blomster. Når det kom til mat gikk vi for noe lett og sommelig. Sommersalat, melon, bær og søtsaker. Kan fort bli litt for mye med kun bare søtsaker ;) #tungimagen

Vi var superheldige med været, alle hadde tatt på seg sommerlige klær og Kristine ble såååå GLAD!! En av gavene fra meg var en vognpose fra Risa Rosa, som jeg også fikk når lille f kom til verden. Mer om den snart, og det er denne du kan vinne ;) Suuperfin nå til sommeren i vognen med den lille. Så stay tuned <3 <3 

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Verdens fineste babyshower! Er fremdeles overveldet!! Dette var mer enn jeg noen gang kunne drømt om og alt var bare perfekt. Deilig mat og frukt, de diggeste cupcakene jeg har smakt, og herregud, alle ballongene og pynten! Det så helt rått ut. Dere kjenner meg godt :) og den vognposen!! Nå ligger den klar i vogna, og jeg gleder meg så masse til å ta den i bruk. Tusen, tusen takk til deg og resten av jentene, Anja <3