Den nye hverdagen, akkurat nå.

Oppdateringene blir litt rykk&napp her inne, og unnskyldingen er formen min. Den har gått fra å være på bånn til å bli en usikkerhet som jeg aldri vet slår til. Noen timer kan være veldig bra mens andre ikke. Lørdagen gikk strålende, men ble avsluttet kjedelig. Vi var ute med venner å spiste og fem min etter at jeg hadde bestilt maten trykket kvalmen på «kvalmeknappen». Jeg satt lenge og lurt epå om jeg skulle si ifra at jeg ikke skulle ha maten min, om jeg skulle holde ut, dra hjem, etc. Når vi fikk maten hadde jeg blitt så dårlig, og jeg ble enda mer dårlig av matlukten, noe som helt sykt fordi det var helt amazing mat. Jeg måtte bare la maten min stå og hive meg inn i en taxi. Jeg sa til Lavrans at han måtte nyte maten (og han var såpass sultenat han spiste min også) og heller komme hjem når han de var ferdig. Når jeg er så dårlig så trenger, eller ønsker jeg ingenting eller noen rundt meg. Jeg vil bare være alene og finne ut av formen selv.

Alt om babyshoweren til min venninne Kristine kommer i morgen, og det vil være en liten konkurranse der du kan vinne verdens nydeligste vognpose ;) Jeg er superglad for at formen var på topp under babyshoweren, og mens vi snakker om det, så har jeg begynt å tenke litt på min egen babyshower. Som dere vet så liker jeg å arrangere skikkelig store fester, med skikkelig dekor og mat, så jeg har faktisk sagt at jeg vil fikse den selv. Da vet jeg hva jeg får, hvordan ting skal være, og det blir all my way. Så kan folk mene det ene og det andre om at det skal være en surprise eller ikke, men hvorfor må man alltid følge «regel»boka? ;)

Jeg er litt i min egen boble om dagen, og det merkes når jeg glemmer viktige ting som ultralyd feks. Jeg møtte opp to dager for sent forrige uke, og mått bite i det sure eple. Det var faktisk andre gang det skjedde. Haha. Fått ny time, igjen…så DEN skal jeg huske ;)

Det er meldt så flott hver denne uken, og jeg hååååååper at jeg orker/klarer og er form til å nyte det litt, feire 17-mai og fortsette å komme meg oppover i form og humør. Tvi tvi <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 kommentarer

 1. Håper formen kommer på topp snart! Gratulerer så masse med svangerskapet, gleder meg til å lese mer
  Har selv nummer 2, som er snart 2 måneder og storesøster på 2,5

  1. Anja Johansen

   Tusen takk Lena =) tar til meg alle gode ord og håper den bare blir bedre og bedre =)

 2. Hei! Så kjedelig at du er i dårlig form! Håper du er over den verste tiden nå. Er tre måneder på vei selv (førstegangsgravid), så jeg synes det er veldig kjekt å få følge med på andre som går gjennom mye av det samme som meg. Har heldigvis sluppet unna de aller verste plagene, men graviditet er ikke en enkel sak, altså! Har vært tøft både fysisk og psykisk, synes jeg. Når det er sagt ville jeg ha gått gjennom det ti ganger om det resulterte i et barn. Det er uansett kjekt å følge med på noen som er ærlig og ikke beskriver graviditeten som en dans på roser. Kan jeg spørre hvor langt du er på vei?

  1. Anja Johansen

   Hey u =) termin deler vi ikke helt enda, men det vil komme med tiden :) Så hyggelig at du også er gravid <3 Gratulerer til deg også :) Klem

 3. Hvor langt på vei er du?<3

 4. Vi er alle ulike, og et svangerskap kan være totalt ulikt et annet. Jeg følger deg for du har en fin blogg, med variert innhold. Så hopper jeg heller over/ skumleser om ikke alt er like interessant for meg. Elsker dine interiørbilder, samt fine klær og slikt. Gleder meg til nye innlegg, Lykke til!

  1. Anja Johansen

   Ååååe søte deg!! Takk =)=) Jeg håper de fleste liker det, jeg har jo hatt en kjedleig periode nå, men begynner å føle meg litt bedr eog klar for å hoppe tilbake til bloggen for fult <3 Klem

 5. Når har du termin? Jeg er også gravid og har termin den 1 desember:-)

 6. Kjære Anja :)
  Jeg vet akkurat hvordan du har det nå, jeg hadde det sånn for nesten 21 år siden. Min «omgangssyke» varte i nesten 4 mnd. Og ja, jeg vet at det ikke er en sykdom å være gravid, men du så forferdelig det er å kaste opp opptil flere ganger dgl og såden grusomme kvalmen som slår deg helt ut!!!
  Jeg pleier ikke å lese blogg, men jeg synes du er så flott og ærlig.
  Jeg håper at du snart føler deg bedre, heldigvis vil kvalmen snart gi seg og du kan ha gode dager igjen.
  Ønsker deg alt godt og masse lykke til.
  Klem

  1. Anja Johansen

   Heeei du <3 aaah huff, det høres ikke noe særlig ut! Den kvalmen er noe man aldri glemmer! Takk for fine ord, og gleder meg til å dele mer :) Klem

 7. Mye syting, det må da være mulig å fingere litt da i hverdagen. Det er ikke en sykdom å være gravid

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) da får du heller lese en annen blogg om du mener det. Det er sånn dagene mine er nå med ekstrem kvalme! Hvem i alle dager har sagt noe om at det å være gravid er en sykdom? Come on, når du er sengeliggende 22t hver dag i flere uker, og spiser ca null, er det helt innafor å kunne si at dagene er litt opp og ned.

  2. Ingen sykdom å være gravid for de fleste, men for endel gravide er det nok det, som i Anjas tilfelle. Ekstrem svangerskapskvalme hetes det, og hos noen er dette så ille at en blir innlagt på sykehus pga dehydrering.. prinsesse Kate f eks! Så, om graviditet er en sykdom må nok defineres fra person til person! Lykke til Anja, håper du blir kvitt kvalmen snart
   Hilsen trebarnsmor som har vært så ekstremt heldig å gått igjennom tre svangerskap uten å være kvalm en dag

  3. Hei Frida :) Graviditet er ingen sykdom, men du kan faktisk bli syk av å være gravid. Jeg håper du aldri må oppleve å ligge i fosterstilling og spy i månedsvis. Men du kan gjerne lese deg opp på hyperemesis gravidarum. Eller andre SYKDOMMER du kan få som gravid. Så skjønner du kanskje at det faktisk ikke alltid er mulig «å fungere litt da i hverdagen». Hilsen gravid

   1. Anja Johansen

    <3 <3 <3