Endelig tilbake som meg selv.

Annonse: Lenker inn til Nelly

Jeg håper ikke jeg jinxer denne nå siden jeg er så happy for at jeg føler meg BRA! Kvalmen er minimal, og jeg har tatt min første kopp med kaffe på to uker, samt iste med isbiter! Har savnet det sykt! Hver morgen har jeg håpet på at kvalmen skulle være bedre, men det skjedde først i går. To lange uker i mørket håper jeg er over, for det unner jeg ingen. Jeg var faktisk så deppa at alt jeg tenkte, trodde, og drømte om bare var negativt. Det er rart at når formen er såpass dårlig så er vanskelig å tenke positivt oppi det hele, men nå er det superlett <3

Lavrans har vært en helt de siste ukene. Stått opp, tatt lille f, levert, hentet, laget mat, servert meg det jeg har klart å få i meg, etc. Nå ligger han å sover og det skal han få lov til helt til  han våkner av seg selv. Tror han trenger litt søvn ;)

Tusen takk til alle dere som har sendt inbox meld på Insta, lagt igjen kommentarer he rpå bloggen og sendt meg snaps ang den lille i magen, men jeg har ikke klart å svare noen (skikkelig) pga kvalmen og formen min, så jeg skal gå igjennom de nå <3 :) Jeg blir så GLAD!!! Våknet btw opp til fire ganske sure kommentarer fra en «kine» som hadde tatt seg tid til å legge igjen dritt-kommentarer i fire innlegg der h*n utdyper alt h*n hater ved meg. H*n skrev også at h*n trodde jeg ikke kom til å godkjenne noen av kommentarene, og det er riktig, for jeg gidder ikke ha dritt stående her inne, men jeg lagde en LIVE sending på Instagram, så 35k kunne se alt hun skrev og sa. Så tune in på Instagram min om du vil ha noe å flire av :D (anjahjohansen)

Sko/ Her (Normale i str) Kjole/ Other Stories, finnes lignende Her, Jakke/ Her

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

12 kommentarer

 1. Sabina Jakobsen

  Gratulerer så masse med baby i magen ❤

 2. Gratulerer Anja <3

 3. Stakkars Kine. Hun har mye fritid hun. Gratulerer med baby i magen. Stor stas❤️

 4. Enig i at det er unødvendig med dritt kommentarer, men du gir inntrykk av st du et så bra, skal hjelpe de som har det så bra osv. Kvalmt,

 5. Ser den «kine» driver å slenger fra seg unødvendige kommentarer hos andre bloggere også. Virkelig bare å ignorere. Tenk at mennesker holder på slik. Makan..
  Anja du er en fantastisk blogger ❤

 6. Gratulerer så mye med enda et lite mirakel på vei! :) og deilig at formen er blitt bedre! Håper det forsetter sånn! masse lykke til videre i svangerskapet:)

 7. Hei Kine, jeg tror ikke du har det så bra. Kanskje du skal sitte mindre på ræva og være nettroll hele dagen, så kan det hende du får det bedre med deg selv du også:)

 8. Masse lykke til! Nyt svangerskapet fullt ut. Selv fikk jeg en gutt for 7 år siden, født 2 mnd før tiden. Mange komplikasjoner den første tiden. Jeg var livredd for å oppleve det en gang til. Men denne gangen kom hun til termin, frisk og våken fra første stund. En fantastisk opplevelse, som jeg virkelig unner deg. Jenta mi er 1 år nå, og jeg er så glad for at jeg tok sjansen. Heier på dere ❤️

 9. Gratulerer Anja. Dette er så hyggelig. Den lille da, ikke kvalmen.
  Drit i hatere som Kine. Å hate en fremmed sier alt om henne. Patetisk. Du er en flott kvinne. Du har fine tanker, du er vakker og omsorgsfull.
  Jeg heier på deg og din lille familie som snart blir større.

 10. Hehe måtte le litt. Ble jo tragiskkomisk dette hun der Kine skrev. Hehe. Godt du driter i hva hu der skriver. Jeg syns du er rå og liker den gode og gjennomtenkte måten du blogger på.

 11. Så bra du begynner å føle deg litt bedre ❤️ Jeg skjønner ikke de som gidder å skrive sånne fæle kommentarer. Hvis de ikke liker det du blogger om bør de holde seg vekke fra bloggen din. Jeg er en av de som liker å lese det du skriver. Vi får et innblikk til en naturlig og oppegående ung dame som skriver om slik livet er. Stå på videre og gled deg over den lille i magen og din fine familie.

 12. Du er så vakker. Følger bloggen din og elsker den. Lykke til med lille magen. Finnes alltid folk som må slenge med leppa! Det er litt flaut at folk gidder sånn. Du virker nydelig fra innerst til ytterst