Magen min er fylt med…

Et lite mirakel!

Som mange av mine lesere vet så har jeg var ganske off en lengre periode, og de periodene jeg har klart å late som, de har vært tunge. Jeg sliter med ekstrem kvalme og tilbringer de solfylte dagene bak lukkede dører, gardiner og under dynen. Vi har holdt det hemmelig en stund men fortalt det til de nærmeste. Det har vært krevende å late som, og finne på ting/unnskyldinger fordi alle rundt oss vet jo at jeg alltid er med på alt, uansett. Det blir litt sånn, hvor lenge kan jeg leve på at jeg er «forkjøla».

Om du har sett en spøkelse med vått hår (det er faktisk bare ultra fett fordi jeg har ikke klart å dusje en gang) så har det vært meg på vei til legen. Jeg prøver å komme meg igjennom dagene, og jeg skal fortelle dere alt når Anja blir Anja igjen. 

Håper på forståelse for at jeg ikke er like mye på blogg, Insta og kanalene mine. Jeg gleder meg til formen blir bedre, jeg kan rette opp ryggen, se på en burger uten å brekke meg, og dele dagene mine med dere <3

Preggo Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

94 kommentarer

 1. Gratulerer masse.

  Forsto det siden det er hvert litt mye om gravidetet i det siste

  1. Anja Johansen

   Hehe ja kanskje? Har faktisk skrevet mye om det før jeg ble gravid ;)

 2. Gratulerer så masse! :) Har du lyst å fortelle kor kjolen er frå? Den var nydeleg!

  1. Anja Johansen

   Hei =) Fra Ganni =)

 3. Gratulerer!! Hvilket merke er den flotte kjolen?

  1. Anja Johansen

   Takk =) den er fra Ganni.

 4. For en fantastisk nyhet, gleder meg på deres vegne! All lykke til dere <3 du er ei rå dame!

 5. Gratulerer så mye. Unner deg alt godt, fine du ❤️

 6. Monica rødsten

  Føler veldig med deg. Jeg er i mitt andre HG-svangerskap, heldigvis er den værste perioden min over. Hold ut, håper det snart blir bedre for deg å. Hadde du HG med førstemann å?
  Kan dele litt erfaringer med deg:
  Anbefaler zofran kvalmestillende på det høyeste, få samboeren din sykemeldt så han kan bringe deg den maten/drikken du har lyst på til enhver tid, akupuntur mot kvalme, intravenøs væskebegandling hjemme utført av hjemmesykepleien. Disse tiltakene gjorde at mitt andre HG-svangerskap gikk _bedre_ enn det første.
  Masse lykke til, du er rå flink som holder ut!!! Stor klem.

 7. Gratulera så mykje – for fantastisk nyhet! Håpar formen kjem seg snart!

 8. Gratulerer så mye ❤️
  Lekker kjole, hvor er den fra?

 9. Gratulererer! Har jo skjønt dette lenge, pga alle overskriftene dine ;)

 10. Gratulerer så mye! Dette nailer du :D

 11. For en koselig nyhet! Gratulerer så mye til mor, far og storesøsterhåper formen blir bra etterhvert, masse lykke til

 12. Åå så koselig! Gratulerer så mye ❤️

 13. Gratulerrrer så masse.

 14. kansje tvillinger da – gravide med tvillinger opplever ofte ekstrem svangerskapskvalme
  Gratulerer – formen kommr seg nok snart

 15. Gratulerer med baby! Jeg hadde også ekstrem svangerskapskvalme, og sleit meg gjennom de 9 mnd, var på vei til en forfremmelse, så jeg jobbet og jobbet, spydde sikkert 10 ganger til dagen bare på jobb, såvidt jeg fikk i meg vann. Hadde jeg gjort det om igjen hadde jeg seriøst sykemeldt meg fra når legen sa jeg burde. Fordelen var at jeg ikke var kvalm de siste 3 ukene før ungen kom, og at det var verdt det til slutt. Lykke til! Håper det blir bedre for deg :)

 16. gratulerer så mye med magen og så krysses fingrene for at foem2n blir bedre. her er jeg over det verste og energien kommer tilbake.

 17. Gratulerer så mye!! Så hyggelig at du har fått en liten mage allerede :D Tenkte litt på det når jeg så bildet med den blå kjolen og den hvite kjolen. Jeg er så glad for at det gikk veien deres denne gangen også, og ønsker dere masse lykke til i tiden fremover :)

 18. Dette er fantastisk! Nå ble jeg omtrent like glad som når mine venninner har fortalt meg at de er gravide. Jeg har heiet på deg så lenge, helt siden du åpnet deg om hvordan du hadde følt deg i svangerskapet med lille F for første gang. Håper du kommer deg på beina snart og at sommeren blir fin. Lille baby er heldig som får komme inn i en så flott familie med en mor som er like tøff som hun er vakker <3

 19. Gratulerer og håper at du kommer i bedre form snart

 20. Gratulerer så mye❤ håper formen snart blir bedre

 21. Janneke Helgesen

  Gratulerer så masse, Anja❤

 22. Gratuleraaaaa!!! <3

 23. Har lest bloggen din lenge, og dette var en flott nyhet❤️ Gratulerer❤️❤️❤️

 24. Gratulerer så mye❤️❤️

 25. Cathrine Pedersen

  Ååå så hyggelig, gratulerer! Og god bedring! Håper babyen holder seg inne til uke 37 denne gangen! ❤️

 26. Nå ble jeg glad! :D Gratulerer så mye! <3

 27. Gratulerer så mye ❤️ Så glad på deres vegne!

 28. Så fantastisk, gratulerer så mye Blir spennende å følge med, lykke til videre med svangerskapet – håper kvalmen gir seg

 29. Ååh så fantastisk å høre! Gratulerer så masse, jeg er utrolig glad på dine vegne :) God bedring skjønne deg! Stor klem

 30. Åååå så koselig å høre at du er gravid❤️ Gratulerer så mye!!!
  Jeg håper du får et flott svangerskap og at kvalmen gir seg snart! Ønsker deg alt godt❤️

 31. Hurra for preggo-Anja<3 For den deilig nyhet. Åpenheten din er uvurderlig og høyt verdsatt hos oss lesere. Jeg heier på deg og ønsker deg og din lille familie alt godt<3

  (det hadde forresten vært hyggelig om du kunne skrive et innlegg om sommerkjoler på budsjett nå som det nærmer seg kjolevær)

 32. Gratulera! Krysser fingrene for at du snart blir bedre Her er og nr 2 på veg!

 33. Gratulerer så masse Håper formen din blir bedre.. Har selv kommet meg over 4 mnd med oppkast og kvalme.. Masse lykke til vidre.. Klem

 34. Gratulerer så mye. Det var koselig

 35. Ååå så utrolig koselig!! Jeg har hatt en liten mistanke om at du kanskje var det. Masse lykke til og gratulerer så mye!! <3 <3 <3

 36. Gratulerer så mye! Utrolig flott at du har fått hjelp med tanker og frykt etter forrige svangerskap! Det er så viktig og jeg tror at ved å være så åpen om det har du også hjulpet mange andre! Lykke til til dere alle tre (fire) :)

 37. Stine Bjerkan

  Ååå så fantastisk❤️❤️ Gratulerer så mye Anja

  Mange klemmer fra meg

 38. ❤❤❤

 39. Gratulerer ❤️

 40. Stine Braaten

  Ååå så utrolig hyggelig!! Gratulerer så mye!

 41. Gratulerer så mye❤ Ta den tiden du trenger,og ikke tenk på oss. Leserne dine vil være her uansett! ♡