Denne uken kunne jeg vært foruten

Annonse: Lenk inn til Nelly

Jeg har klart å kave meg ut i stuen, presset i meg to gulrøtter, og drømt om at Wenche skal komme med maten gjennom tv-skjermen. I går måtte det skiftes på sengen, etter at jeg har svettet den ut. Jeg har ligget der inne i over en uke nå, og tappert prøvd å fungere som et menneske. Det har jeg ikke klart. Jeg har ikke klart å rydde, lage mat, jobbe med bloggen, være mor, være kjæreste, levert eller hentet i bhg, og måtte manne meg opp tl å orke å ta en dusj. Fant en stilling i dusjen som ikke gjorde meg verre, og det var i stående spystilling. Lekkert…! Kroppen og hodet mitt er helt utslått og kvisene har ankommet. Sengen vår som er den beste fordi vi har tempur madrass har plutseligg blitt til den vondeste fordi jeg har ligget der så lenge. I går følte jeg nesten at jeg var godt på vei til å få liggesår…

I dag er den første dagen på over en uke jeg har klart å fungere litt. Lavrans måtte forte seg på jobb i dag og jeg ble «tvunget» til å levere. Oh ok.. come on Anja. Jeg kom meg igjennom, men trodde jeg skulle dævve på vei hjem, og bare det å sykle ble ufattelig slitsomt.

Kjole/ Her (normal i str)

Bildene er selvfølgelig ikke fra i dag, og jeg tror heller ikke at bildene av meg og sengen i over en uke hadde vært så inspirerende for dere. Haha. Det har vært vanskelig  gi en lyd ten å fortelle hvor booooring jeghar det, og uten å nevnte formen min. Sorry! Jeg prøvde å lage et interiør innleg i går, men måtte kaste meg ned i sengen igjen fordi jeg ble så svimmel og ut av meg sjæl. Je håper viiirkelig formen bygger seg opp nå, for jeg er så lei av å bo i sengen, bo i samme tskjorte, lukte vondt og ikke være Anja.

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

  1. En tankevekker.. sånn er livet med ME hele året rundt selv har jeg 2 små & heldigvis en super pappa til de Som tar seg av det meste. Men uansett, masse god bedring til deg ❤️

  2. God bedring,fine Anja❤️

  3. Kjedelig å være dårlig form nesten hele tiden.

  4. Huff, høres ikke bra ut. God bedring

  5. Huff så kjedelig, god bedring!