Bak lukkede dører

Annonse: Lenk inn til Nelly

I dag føles som mandag, og denne evige lange helgen har vært litt bob bob. Formen min er veldig halvveis om dagen og jeg har vært litt sengeliggende. Lavrans har vært en enormt flink far og kjæreste mens jeg har ligget som en slakt. I går lagde han blåskjell-suppe etter mitt ønske, og det falt i smak hos lille f også. Hun er ekstremt lett i matveien og det er jeg veldig takknemlig for <3 

Så pen du er i dag, så Lavrans til meg i går. Hahaha, jo takk, sa jeg. Jeg har ikke følte meg særlig pigg som sagt, og med tett nese, hoste, og en uggen feeling i hele kroppen følte jeg meg ikke akkurat så fresh der og da. Jeg sovnet med vått hår på lørdag, satte det i dott, og har siden bare latt den leve sitt eget liv. Jeghadde dratt bena mine bortover gulvet i samme hoodie og joggis i flere dager nå, og folk skulle virkelig ha sett meg bak lukkede dører når jeg er som jeg er nå, haha.

Sko/ Normale i str – Her

Jeg skal heldigvis til legen i morgen, og jeg håper formen tar seg opp. Det går ut over meg, hverdagen, bloggen, og jeg får så dårlig samvittighet oven for Lavrans. Prøvde meg på en single date alene, for å prøve å bli litt bedre. Satte meg ut i solen med iskaffe og en skikkelig digg lunsj fra Godt Brød. Det hjalp i sånn typ 10 min, før jeg måtte takke for meg..

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

 1. Elsk på solbrillene dine! Hvor er de fra? Hva heter modellen? :)

  1. Anja Johansen

   Kule sant =) Kjøpte de på Gardermoen for to mnd siden =) Gucci.

 2. Uff, har du det så bra når du sliter sånn.? Blir trasig for de rundt deg og. Godt med ferie snart, også den turen du og lavransen skal på.

 3. God bedring <3

 4. Hvor er buksa fra? :)

  1. Anja Johansen

   Denn er fra Zara for tre år siden =)

 5. Hvor er buksa fra?

  1. Anja Johansen

   Zara for tre år siden :)