Alt dere lurer på – Del 3

Annonse – Lenker inn til Nelly

Jakke/ Her, Kjole/ Basic A, Sko/ Her (normal i str)

Hvordan ser en typisk dag ut for deg? Kan du evt ha «time for time» innlegg eller video en gang?

Det kan varige litt, men – Jeg leverer og henter lille f 90%. Når jeg har levert, og kommer hjem igjen, setter jeg meg ned med dagens innlegg, mail og spiser frokost. Så er det trening, enten egentrening eller time med pt min. Som regel har jeg løpetime på kvelden etter middag. Jeg pleier å jobbe med innlegg som skal være klart til x-dato etter trening også, og rundt 15-16 henter jeg lille f. Det er jeg som står for middagen, så og si hver dag, og hver mandag handler vi inn for hele uken. Jeg har også gjevnlige møter med agenten min i byen, og pleier å ta alt (andre ting) på en dag så jeg ikke behøver å fly inn&ut av byen flere ganger i uken. Nå som vår/sommersesongen er i gang har vi hatt middagsgjester hver helg. Vi elsker å invitere, og er veldig glad i solnedgangen på balkongen med gode venner.

Hvor ofte shopper du klær?

Hmm, det varier veldig, men jeg shopper kanskje mest i sommerperioden. Noen ganger kjøper jeg ikke noe på flere uker/mnd, mens andre ganger går det litt mer. Men jeg shopper som regel kun det jeg trenger, men er veldig svak for sommerkjoler og sneakers ;)

Hvor henter du inspirasjon til å kle deg?(fin stil!!)

Meg selv, tankene mine og nysjerrigheten. Jeg følger ingen profiler, eller ønsker heller ikke å bli påvirket av noen andre. Det er fordi jeg ikke ønsker å bli formet etter noe som ikke er meg. Jeg merket tidligere at jeg fort kunne bli veldig påvirket til å kjøpe ting, eller prøve ting fordi jeg så andre prodiler gjorde det. Men in the end så var det «ikke meg».

Hvor er den kjolen fra?:-) 

Jeg tror jeg vet hvilken du mener, og den finner du HER

Har du noe tips til fine vår og sommerantrekk til gravide? :-)

Det eneste jeg vet om, og som jeg kjøpte fra selv, er nettsiden Asos :) Der kjøpte jeg et par preggo kjoler. Men jeg ble ikke så stor og fødte jo tre mnd for tidlig så brukte faktisk veldig mye av mine egne klær hele veien.

Hva tenker dere om et evt bryllup? Har dere begynt å planlegge eller tar dere det på sikt?

Vi tenker at det blir et bryllup men ikke så mye mer enn det. Et større sted først. Det er første prioritering. Men, vi har avsluttet tankene om bryllup i Bergen, så det blir ikke Bergen som vi tenkte fra starten av men Oslo. Gjestelisten har blitt annerledes, og dekor og farger er også forandret litt. 

Hvis du måtte velge ett, hvilket reality-program kunne du tenke deg å være med i og hvorfor?

Farmen! Jeg hadde kost meg skikkelig, og jeg er litt som Lavrans på dette området. Jeg har ingen problemer med å leve enkelt, droppe mac, mobil, sminke, tv etc i en periode. Men om jeg er kjendis nok er en annen sak, så tror jeg måtte meldt meg på den vanlige Farmen. 

Kunne du tenke deg egen hund eller annet kjæledyr?

Vi har hatt egen hund tidligere, men den ble veldig sjalu når vi fikk Frøya, så den måtte vi gi bort. Men om vi ønsker en ny hund er jeg litt usikker på. Egentlig ikke, fordi vi passer hunden til mine foreldre så ofte så det holder egentlig :)

Eg lurte på ein kjole du brukte når du var på reise som en gammel dame hadde tatt tak i deg og beundret kjolen. Lang bak og kort fremme. 

Den er fra By Timo i år =)

Kan du anbefale bruktbutikker for møbler / ting i Oslo/Bærum?

Om jeg handler brukt så kjøper jeg fra Finn.no, leter her ute på Firnebu på bruktsalget, eller så følger jeg med på Fornebu/Snarøya bruktside på Facebook =)

Skal du ha hvit kjole?

Ja det skal jeg, men det blir nok en veldig «rolig» og nøytral kjole. Ikke no store greier.

Skjedde det noe mer med familien som lurte deg til jul?

Jeg har sendt to mail der jeg har informert om at jeg kommer til å sende saken til politiet om hun ikke svarer meg. Jeg har ikke hørt noe fra henne enda, og det begynner jo å bli en stund siden, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har funnet henne på Facebook så vurderer om jeg skal sende henne en meld der også? Det er snakk om mye penger, så denne saken plager meg enormt mye!

Kaller Frøya deg mor eller mamma? Hvis mor, hvorfor det når du omtaler moren din som mamma?

Frøya sier mor og far =) Det er fordi Lavrans ønsket det, og da fikk han viljen sin på det. Så nå skylder han meg en, hehe ;)

Lever du kun av bloggen, og hvor mye tjener du?

Jeg lever kun av blogg og Instagram. Jeg jobber frivillig ved siden av. Jeg tjener til livets opphold og unner både meg og min familie litt ekstra når det lar seg gjøre.

Har du noen tattoo?

Hehe ja det har jeg, men de man ser bare når jeg er i bikini. Angrer ikke på noen. 

Kommer dere noen gang til å vise frøya?

Nei! Vi viser bakhode, stemme, og klær. Hun skal få bestemme det selv når hun er gammel nok, og for oss er det når hun er 18 år. Om hun sier om noen år at hun syntes det er kult at jeg tar bilder av henne og legger det ut, så tror jeg ikke på henne. En 10-åring vet ikke hva som er «kult», og hva hun vil like når hun plutselig bikker 16, 17 eller 18 år og alle sier at de har lest og sett hele livet hennes gjennom bloggen min.

Du må tjene ganske mye på bloggen siden dere kan kjøpe på Fornebu?

Vel, vet ikke helt hva jeg skal si her?.. Men alt spiller jo inn. Hvor flinke vi er til å spare, hva vi tjener tilsammen, om vi har gjeld eller ikke,  Etc etc. Men Fornebu er stedet vi vil bo pga hele pakken vi får ved å bo her. Vi har alt her! Strand, venner, natur, sjø, legesenter, bhg, skoler, alt innenfor trening, flotte muligheter til det meste, det er ekstremt behagelig her og lille f har sitt nettverk her.

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Finner ikke en leilighet til under 9 mill med tre soverom i den gata men det ligger jo noen ute? Alle leilighetene der ser like ut også :) helt standar.

  1. Anja Johansen

   Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke den meldingen her? :) Ja ok? Du skrev akkurat at det ikke finnes noen leilighet under 9 mill i denne gata, men det finnes noen ute? Hva ting koster og hva vi har muligheten til å betale for en leilighet er ikke noe jeg ser som et tema her inne på bloggen. Det finnes flere leiligheter med mange forskjellige muligheter her ute, og Fornebu er stort. Er en leilighet til salgs over veien for oss med 3 soverom til 6.8 mill. Ble solgt en med 3 soverom forrige uke til 7 mill. Begge i nye bygg.

   Det finnes ikke bare en gate å bo i, men vi ønsker å bo i samme område som vi gjør nå her på Fornebu :) Alle leiligheten er heller ikke like, og det vet jo siden vi har vært på flere visninger her ute både i gamle bygg, nye bygg, oppgraderte leiligheter, etc. Klem

 2. Hvordan merket dere at hunden var sjalu? Og var den sjalu av seg før dere fikk barn? Jeg lurer fordi vi selv venter en liten en, og jeg er så redd for at vår hund også skal bli sjalu! Han finnes ikke sjalu i dag, men man vet jo aldri når det kommer en baby i hus! Var det noen dere kjenner som overtok hunden? Må ha vært tøft å måtte gi slipp <3

 3. Wow har dere ikke gjeld utenom studielån. Må si dere er heldige. Ikke vanlig å eie bolig uten lån :)

  1. Anja Johansen

   Vi eier ikke, vi leier :) Klem

 4. Hei Anja! Jeg ser at du skriver at dere handler inn for hele uken på mandager. Kan du lage ett innlegg om dette? Hvordan dette planlegges, hva dere handler og ca hvilken pris dere ligger på ukentlig? Jeg er litt i oppstarten på å få dette til da jeg opplever at det sparer tid og penger mtp. at vi ikke lenger går på butikken daglig, og da gjerne ikke handler flere unødvendige ting lenger ettersom at jeg har en konkret handleliste å gå ut fra!