En hemmelighet som ikke lenger er en hemmelighet

Annonse – Lenker inn til JunkY

Genser/ Her, Kjole/ Me and my Cousin på Fornebu.

Dagen i går var bare…wow! Sommer i april. Hello! Lavrans og lille f var å badet sammen med Morten og deres datter som går i samme bhg som lille f, mens jeg lå langflat i sengen å ventet på at formen skulle bli litt bedre. Etter hvert dro jeg og Rikke for å møte Morten, Lavrans og kidsa. Hele dagen gikk til å spise ute, nyte solen, leke, kjøpe inn blomster, sykle, og så avsluttet vi med grillings på balkogen. Det var så deilig i går, og det aller beste er at det er meldt sånt som dette hele neste uke også. 

Et av mine fav programmer på tv er Pascal, og i går så jeg den episoden der vi får møte en dame som skal fri til kjæresten sin. Det kom jo også frem at Pascal også ble fridd til av konen sin. Jeg syntes sånt er dritkult! Noe jeg aldri sa eller delte med dere var jo at jeg hintet mye (og planla) til Lavrans at jeg ønsket, og kom til å fri til han. Det syntes ikke Lavrans noen ting om, så han sa faktisk at hvis jeg gjorde det så kom han til å si nei. Jeg husker jeg satt på kontoret og snakket om at jeg ville gjøre det snart, og de synte sjo bare det var superkult. En litta gammel hemmelighet der ;)

Vel, nå skjønte jeg at han var så pisst og hard på akkurat det der, så jeg turte jo aldri å gjøre det. Men hey, han fridde jo selv plutselig en dag ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *