Jeg er i hvert fall ikke uærlig om det

Annonse-  Lenker in til Nelly

Våknet med litt trang hjelm i dag, men absolutt vært det med tanke på gårsdagen. Vi var en fin gjeng og praten gikk mens vi frotset i vin, oster, og skikkelig 90´s musikk. Love it, selv om jeg måtte skrike mens jeg pratet et øyeblikk fordi musikken ble høyere og høyere ;) Det hører til en skikkelig jentekveld vil jeg si.

Når jeg møter nye mennesker og man kommer inn på blogg er det alltid veldig mange forskjellige spørsmål som dukker opp, og det skjønner jeg. For mange er blogg en vanskelig bransje å skjønne. Flere har også kanskje en oppfatning om at bloggere kun viser glansdager, kun det beste og aldri det verste. Jeg er stolt av å kunne si at jeg deler begge deler, selv om jeg ikke deler det jeg anser som vårt aller mest private, men jeg deler dårlige dager. Det å dele dager der jeg er lei meg, er sur på Lavrans, føler meg som en kjip mor, eller generelt har en shitty periode syntes, og mener jeg er sunt. Det viser at jeg som blogger er som alle andre som ikke driver med blogg, og jeg finner det veldig givende å vise disse sidene også. Mange finner en trøst, en trygghet og en inspirasjon i at jeg ikke bare skriver om hvor lykkelig eller hvor fantastisk livet er, for lets face it, livet går opp og ned, og jeg er i hvert fall ikke uærlig om det.

Kjole/ Her (normal i str), Sko/ Her, litt små i str, Badedrakt/ Her (normal i str) Den er ikke sånn sykt smal ved underlivet så hele privaten syntes, og ikke gjennomsiktig ;)

Kjøpte meg btw en ny bok denne uken! Jeg er egentlig ikke særlig fan av å lese bøker, typ krim, kjærlighet osv, men hjernetrim er helt konge!

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Hei.
    Derfor leser jeg din blogg, du fremstår som et normalt oppegående menneske. Litt av alt, men gjerne mer interiør hvis det passer slikt.
    Liker deg/bloggen din. :) Hva handler boken om? Altid ute etter gode bøker å lese.
    God helg og nye våren.