Alt dere lurer på – del 2

Annonse – Lenker inn til Nelly og JunkY

Hvorfor svarer du bare på noen spørsmål i kommentarfeltet? – det er sjeldent jeg gidder å kommentere i et kommentarfelt nettopp fordi jeg tenker at min kommentar ikke blir lest. Når du da svarer enkelte, så kjenner jeg på en litt sånn «ja, men da gidder jeg ikke å kommentere». Jeg har opplevelsen av at du svarer på spørsmål, men når det kommer kommentarer som inneholder beundring og ros skriver du ikke noe, deg synes jeg er litt synd.

Uansett..

Jeg savner sånn veldig dine interiør innlegg! Din stil er unik, og jeg elsket å bli inspirert av din stil! Jeg tror jeg har vært innom alle dine interørinnlegg, og gransket dem opp og ned i mente, men nå savner jeg noen nye innlegg ❤️

Hei du =) Jeg svarer på 98% av alt jeg får inn på sosiale medier, men det er helt riktig at noen ganger når jeg får veldig mange kommentarer som feks ros, etc så tar jeg det inn, men svarer ikke <3 Det ligger ikke noe mer bak enn at jeg setter pris på slike kommenater, blir glad og koser meg med kommentaren uten å svare <3 Ja det har ikke vært så mange interiør innlegg i det siste, men det skal jeg bli bedre på :)

Hvor finner du bra reisetilbud – hotell, flybilletter o.l?

Jeg bruker Finn.no som regel når det kommer til fly, og Hotels.com eller Airbnb ang bosted =)

Hva liker du best ved Lavrans?

Det er så mye ;) At han er jordnær, imøtekommende, chill på det aller meste, han er en skikkelig handyman, gjør så godt han kan ovenfor meg, lille f, og vårt liv.  

Hvor er din drømmedestinasjon?

Bora Bora

Hvordan er livet ditt om 10 år?

Av en eller annen grunn så tror jeg ikke at jeg holder på meg blogg, men jeg vet ikke. Aldri si aldri. Vi bor fremdeles på Fornebu, reiser mye som familie, og har kanskje en liten en til.

Har du en favorittsang atm?

Karpe Diem – Hus/hotell/slott brenner

Jeg er heeelt ny her – så jeg kjenner deg ikke så godt enda. Men: leser du? I så fall hva? Og har du noen boktips?

Jeg leser sjeldent, men hvis jeg leser så leser jeg bøker så er litt sånn «hjerne trim». Anefaler Hjernen er stjernen.

Er foreldra dine skilt?

Nei det er de ikke =)

Liker du langrenn?

Nei, det er ikke absolutt ikke fan av, hehe ;)

Hva synst du om Petter Northug?

Liker Petter. Har venninne med hans x, og har kun et morsomt, imøtekommende og hyggelig inntrykk av Petter.

Hva tenker du om Anna Rassmusen?

Vi er to vidt forskjellige personer, og det skiller vel 11 år i mellom oss. Aldri møtt henne. Vi jobber helt forskjellig i kanalene våres, og jeg tenker ikke noe mer enn at hennes business er hennes, og min er min :)

Trives du bedre i skjørt/kjoler i forhold til bukser, og hvorfor hvis det er tilfelle?

Hehe JA!!! Jeg bor i kjoler og skjørt fra sent april til september. Jeg føler meg aller mest vell i det, og har vel alltid hatt en stor kjærlighet for sommerkjoler og skjørt. Finner jeg en bukse som sitter bra så er det helt innafor det og, men jeg velger alltid kjole eller skjørt foran bukse ;)

Skal dere flytte snart?

Vi håper at vi finner et sted før jul eller i starten av 2019. Er ikke bare å finne det vi ønsker sånn uta v det blå. Vi følger med på leilighetene som legges ut her på Fornebu, men vi ønskerå bo i samme vei som vi gjør nå, eller på andre siden av veien. Vi ser etter et sted som er rundt 90-100kvm, tre soverom, fine solforhold, og et sted vi kan se for oss at vi kan bo lenge.

Eg lurer på om du har noen forbilder innen mote? Syns du har en veldig fin stil som kler deg utrolig godt! Og hvordan holder du deg oppdatert på klær, musikk, interiør osv?

Nei jeg har ikke det altså. Jeg følger så og si ingen mote/blogg profiler på Instagram eller blogg, bortsett fra de jeg har et viss forhold til privat. Jeg ønsker ikke bli påvirket i en rettning jeg ikke føler meg komfy med, og jeg merket tidligere at jeg ble for mye påvirket av hva alle andre gikk med, gjorde, kjøpte etc. Jeg hater polerte bilder, og et utrykk som er «uåpnårlig» for mannen i gata. Jeg prøver rett og slett å bare tenke og finne ut selv hva som kler meg, matcher og hva jeg føle rmeg komfy med.

Liker ærligheten din, den er det ikke mange i bloggverden som har, så aldri slutt med de tankefulle og personlige innleggene <3

Det skal jeg ikke =)

Hvilke verdier er det viktigst for deg å overføre til lille F og eventuelle søsken? Hva er det første du legger merke til når du møter noen for første gang? Hvilke bloggere er dine favoritter?

Jeg ønsker å overføre mye av meg selv til lille f. Jeg håper og ønsker at hun får et åpent, imøtekommende og respektfult forhold til andre mennesker uansett legning, handicap, hvordan andre lever, og hvordan andre velger å være. Jeg håper hun ser og er takknemlig for det hun har og det hun har muligheten til å tilføye livet sitt. 

Det første jeg legger merke til er.. hmm helheten. Gløden, smilet, ikke smilet, hehe. Vanskelig den der altså. Hmm. Men noen er jo veldig på, mens andre er litt mer forsiktig.

Hvis jeg MÅ si en blogger så må det bli Camilla Phil.

Mitt spørsmål må være, hvordan du har forandret deg etter du ble mamma?

Jeg har blitt veeeeeeeldig mye mer mykere, roligere, og sårbar. Jeg kan begynne å grine av alt nå, hehe. Typ hvis lille f sier, mor du er så snill du, så kan jeg få tårer i øynene.

Hadde vært så artig å treffe deg en dag, for jeg bare digger deg:-)

Plutselig en dag møter du meg ;)

Du har så fin glød i huden din og du ser alltid så naturlig og fresh ut! Hvilke skjønnhetsprodukter (rens/krem etc) bruker du? Eller er du bare så heldig fra naturens side, hehe!

Tusen takk =) Jeg prøver å ta vare på huden min så godt jeg kan. Bruker alltid faktor 30 i fjeset når jeg er i solen. Bruker kun bb cream fra Dr Schrammek, og et solpudder fra PureYou. Benytter litt rouge også fra PureYou.no. Eller bruker jeg rens og dagkrem fra Dr Scharmmek =) Jeg har mine dårlige perioder også, men føler meg aboslutt finest når jeg har naturllig glød fra solen og ikke behøver å bruke noe =)

Kjole/ Her (jeg har str 34 (litt stor i str), Sko/ Her (normale i str)

Ps, minner også om at innsamlingen min fortsatt pågår <3 Du kan fortsatt sende inn spørsmål, for det vil være en del 3 om ikke så lenge ;)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Hjernebøker er kule! :) Har ikke lest den, men har akkurat lest The Female Brain og The Male Brain, av Brizendine, kan anbefale dem hvis du liker sånt. :)