Første time hos psykologen

Annonse – Lenker inn til Nelly

Feeling good

Jeg elsker at været er på topp og at våren virkelig har kommet! Jeg elsker at værmeldingen sier 15-18 grader, og at jeg kan begynne å gå med lettere klær. Etter at vi begynte med grillsesongen forrige uke har det gått i grilling så og si hver dag. Vi griller alt. Kjøtt, grønt, fisk og pizza. I dag blir det hjemmelaget pizza på steinplate i grillen. MMM! 

Jeg fikk en utrolig fin mail fra en leser, som «sitter» i samme situasjon som meg, og som har samme tanker rundt barn nr 2 som meg. Jeg setter sånn pris på slike mail, og det er jo mye av grunnen til at jeg ønsker å dele også. Det å få hjelp/tips/råd fra deg som leser, og det å dele noe som andre kan finne en trøst eller hjelp i. Hun rådet meg til å prøve en time hos en psykolog som er her ute på Fornebu, og det gjør ting litt lettere også siden vi tross alt bor her. 

Settet er fra Les Levres, men lignende Her, Sko/ Her (normale i str)

Jeg har vært hos en psykolog tidligere, men det var litt påtvunget og rett etter at A døde. Jeg gikk på timen, men skjønte virkelig ikke hvorfor jeg var der, og jeg følte at jeg ikke hadde behov for det heller. Nå er situasjonen helt annerledes, fordi jeg ønsker selv hjelp til det jeg sliter med. Jeg er fryktelig spent på hvordan første time vil bli <3 Tvi tvi! Kunne du tenkt deg at jeg deler litt fra timene fremover btw?

Anja

Skriv en kommentar

10 kommentarer

 1. Så spennende! Jeg håper du får god hjelp!
  Jeg har selv god erfaring med å bruke jordmor og lege når det gjelder å snakke med noen under selve svangerskapet! Men har også fått god hjelp av gestaltterapeut!

  Masse lykke til!

 2. har du trukket vinneren i dr.shrameck konkurransen?:) har prøvd å føle med om du har skrevet noe, men har ikke fått med meg!

 3. Hej Anja. Jeg har ikke helt forstået, selvom jeg har læst ret meget herinde, hvad dine bekymringer omkr. Barn nr. 2 er? Vil du uddybe lidt? Tak ☺

 4. Jeg har ikke helt tilsvarende opplevelse som deg, men noen likheter. Fikk en gutt i uke 31 som veide 1200g. Ble født for tidlig pga alvorlig svangerskapsforgiftning. Jeg trodde aldri jeg kom til å få flere barn. Men etter 10 år begynte lysten på en til og melde seg og nå har jeg en gutt på 13 år og jente på 2 år. For min del så satte jeg veldig pris på oppfølging fra både sykehus og jordmor i graviditet nr 2. Det gjorde at jeg følte meg veldig trygg gjennom hele graviditeten. Så hvis du kommer dit at du blir gravid så ta imot hjelp der du kan og snakk med de som kan dette og har fulgt opp mange gravide. Lykke til!

  1. Hei, tusen atkk for feedback <3 Jeg håper det skjer :) Klem

 5. Ja, del gjerne. Jeg er interessert i å høre. Ikke mer enn du er komfortabel med da, men sjelegranskning og psykologi er fascinerende. :)

  1. =) =)

 6. Lykke til, håper det blir nyttigere denne gangen :-) Del det du er komfortabel med du, det er spennende å følge deg på denne «reisen» <3

  1. Takk kjære deg =)