En liten oppdatering på babydrømmen

Annonse- Lenker inn til Nelly

Jeg blir så glad når det strømmer inn med spørsmål fra dere, og for å være helt ærlig så trodde jeg ikke at det skulle komme så mange, men det gjorde det :) Du kan fremdeles stille meg spørsmål, for jeg tenker at jeg begynner med svarene på del 1 før helgen :)

Jeg vet ikke om det har noe med våren, solen, og at det er lyst når jeg våkner om morgen, men, positive tanker fyller hele meg. I går var faktisk første dagen på…evigheter at jeg skulle ønske jeg var gravid og kunne kost meg med det. Hver gang jeg så en babyvogn, en mor som satt i solen mens babyen sov i vognen, eller jeg gikk forbi butikkene med små søte klær, så skulle jeg ønske det var meg <3

Når det kommer til å få hjelp rundt denne angsten min, bekymringene mine, etc, så har jeg ikke funnet noe enda. Jeg vet ikke hvem, hva, og hvor jeg skal gå? Men igjen, når jeghar slike dager som jeg hadde i går så, kanskje jeg uten at jeg ve det selv hjelper meg selv med tiden? Eller hva tror du? Det går jo veldig opp og ned da, men det mer av de positive tankene nå enn før. Jeg håper det fortsetter slik <3

Sko/(normale i str) Her, Jakke/ Line Of Oslo

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Hei. Fikk lyst til å sende deg noen ord. Har selv to barn. Først fødsel var grusom. 48 timer. Forurenst fostervann. Halebein som brakk. Ungen ble forløst med tang. Var veldig engstelig og det gikk 3 år før jeg var klar til å prøve igjen. Fikk panikk og legen min henviste meg til lokalsykehuset.
  Der gikk vi igjennom fødseljournalen. Jeg ble lovet keisersnitt hvis jeg ønsket det. Tok 2 år før jeg ble gravid. Fikk samtaler på sykehuset gjennom svangerskapet. Var også innom fødestue. Alt jeg ønsket ble skrevet ned. Ba om epidural da jeg var livredd for å få beskjed om at ‘nei, nå er det for sent. Fikk beskjed om å ringe med engang jeg fikk rier og si «les journal» vi understreket at vi ville ha informasjon hele tiden under fødsel
  Fødsel nr 2 gikk kjempefint. 3 timer.
  Ingen sting.
  Lykke til!

 2. Hvor er buksen og genseren fra?:)

  1. Anja Johansen

   De er fra Brandy Melville =)

 3. Hei! Høres ut som du har det bedre, og kanskje kan kjenne mer på det positive enn det negative (angsten)
  Men hvis du kjenner at du må snakke med noen, så vet jeg at det finnes jordmødre som hjelper kvinner med angst, etter traumatisk fødsel. Altså jordmødre med psykologi spesialisering.

  Vet ikke hvem du kan kontakte i ditt område. Men ville googlet og lest litt opp på private jordmødre i ditt område! Hvis ikke du finner noe så går det an å høre med fastlegen om det finnes noe tilbud for deg. Er mange som sliter med angst etter forrige fødsel som jeg vet har fått samtaler på sykehuset.

 4. Huff, jeg husker hvordan det var. Jeg var ufrivillig barnløs lenge, før ungen plutselig var der, og det var dager som var tunge for meg også. Det som har hjulpet meg i de verste periodene, er yoga, meditasjon, eteriske oljer og pusteøvelser. Men opp og ned må vi vel bare leve med – hele livet og hele naturen går i sykluser, og alt er alltid i forandring. <3

 5. Har slitt med angst i flere år, og grua meg SÅ til alle bekymringer i svangerskapet. Men det gikk så fint- begge gangene :)
  Jeg skjønner deg så utrolig godt! Men jeg har skikkelig trua på at du klarer det helt fint(uten å kjenne deg) :)
  Hold deg laaaangt unna alle forum og googling!! Jeg forholdt meg kun til lege og jordmor og det ble min måte å holde unødvendige bekymringer borte og jeg klarte å nyte det!
  Nå har du jo allerede erfaringer rundt dette, og jeg tror du kommer langt med det! Tror absolutt du jobber deg gjennom ting bare ved å ta det opp til overflaten og erkjenne det!
  Jeg heier på deg!
  Klem fra en tobarnsmor