Alt dere lurer på – del 1

Annonse – Lenker inn til Nelly

Kjøper du et og et plagg av gangen da du bestiller klær på nettet, eller kjøper du en 6-7 ting?

Det kommer helt an på hva jeg ser etter, trenger og hvor jeg bestiller fra. Typ, jeg skal snart ha et event her hjemme, og da har jeg kjøpt veldig mye til den dagen. Men nå som sommeren nærmer seg pleier jeg å huke av mine favoritter (lagre de på min side), og se om det kommer nye ting før jeg bestiller. I steden for å bestiller en og en kjole feks, så samle jeg alt over en lang periode.

Hvilket kamera bruker du og hvilket redigerings program bruker du på bildene dine?

Jeg bruker mye mobil, Iphone 8 plus, og så bruker jeg Sony a6000. Redigerer bildene mine( lys) en sjelden gang, men da bruker jeg Color Story appen på mobilen.

Hvor finner du inspirasjonen til å blogge de dagene du føler at du ikke har noe å meddele?

Jeg bruker media, venner, andre bloggere, Lavrans, mine egne følelser og alt jeg «kommer over». Men hvis jeg ikke føler at jeg har noe å komme med så dropper jeg det, og venter til tankene blusser opp igjen.

Jeg lurer på hva du syns om at blogglesere kommer opp til deg og sier hei eller slår av en liten prat? Jeg har sett deg et par ganger men ikke turt å si hei.

Jeg syntes det er veldig hyggelig, men jeg skjønner at ikke alle tør å bare komme bort. Jeg merker jo at det blir mere blikk enn hei, og noen ganger kan det være litt ukomfy, så jeg setter veldig pris på når leserne mine sier hei :)

Jeg lurer også på hva du tenker om alenetid etter man har blitt mor. Opplever mange som unnskylder et ønske om alenetid etter at de har fått barn, uten at jeg helt forstår hvorfor.

Hmm jeg føler jeg har mye alenetid egentilig. Både alene, men Lavrans, familie, venner etc. Vi er veldig flinke på å være sosiale, reise sammen, reise alene, og utnytte kveldene etter at lille f har lagt seg. Vi mixer alt veldig bra. Vi er familien bare oss tre, vi er kjæresteparet, jeg kan reise alene, Lavrans har sine ting med jobb og motorsykkel, etc. Så alt i alt så kjenner jeg ikke på at jeg trenger noe alenetid, eller noe mer tid alene.

Hvor høy er du?

Jeg er 1.72

Du og Lavrans må være Norges fresheste par! Jordnære og vakre:-) Har dere lyst på flere barn?

Hehe, åååe TAKK! Ja det har vi!

Du virker som en veldig direkte person og ærlig person – er det noe du har på hjertet om noen, noe som plager deg med dem – sier du det direkte til dem?

Jeg er veldig direkte ja, men jeg ser an personen/settingen/stemningen før jeg sier noe. Jeg står feks ikke foran en ukjent person å brøler ut, men jeg er ganske rett frem ovenfor de rundt meg. Jeg har ikke tid til å gå rundt grøten.

1. Favoritt lunsj og middag? Både sunne og usunne favoritter…

Hmm jeg spiser ganske sunt, men alt er jo relativt her.

Fav lunsj- sunn : Salat med fetasost, Mozerella, kalkun, granateple, mango, tomater, agurk, oliven, parmesan, og avokado.

Fav middag- sunn : Biff tartar med MYE løk.

Fav lunsj – usunn: Big Mac på Mc Donalds.

Fav middag- usunn : Samme ;)

Hvis jeg først skal spise noe skikkelig usunt som jeg sjeldet gjør så snur jeg meg rett til Mcern ;)

2. Fineste ferien du har vært på? (Utlandet)

Det var når vi var på ferie i USA, og flydde ut til en øy som heter Antigua.

3. Favoritt cafe i Oslo?

Pascal! Verdens beste kyllingsalat, kaker, godis og et sted som vet hva skikkelig service er!

4. Tips om ting å gjøre/se på Fornebu?

Det er mye fin natur å se her. Flotte strender, uteområder der man kan spille, treffes, ha piknikk, sykle, bade, dra på båturer. Et veldig fint senter med restauranter ute i solen, fine lekeplasser til kidsa, og generelt en veldig fint sted <3

5. Tips til hvordan man kan overraske mannen med en gave/hyggelig gjøremål?

Hvis jeg skulle tenkt på hva jeg liker å gjøre for Lavrans, så hadde jeg overrasket han med frokost på sengen, laget gavekort der han kan ha spillkvelder, ta han med ut på restaurant, handle inn fav middagen hans uten at han vet det, invitere gjester gjester (gutta) på besøk uten at han vet det, ta han med på en utflukt en helg (typ spa opphold, telttur, utlandet, eller kino), eller sende en gave til jobben han i form av blomster eller godteri ;)

6. Topp 3 reisemål du ikke har vært.

Bora Bora, Lofoten, og Zanzibar.

Har dere kjøpt hus eller er det bare noe jeg innbiller meg?

Hehe nei, vi har leid hus i USA når vi skal dit i sommer på ferie :) Vi har snakket om hus, men vi ønsker heller å legge pengene våres i en stor og lekker leilighet. Vi liker leilighet livet om man kan kalle det det, hehe. Så lenge vi har en balkong der vi kan nyte kveldene, solen, invitere venner, og grille er vi veldig happy. Neste leilighet ønsker vi mer plass, gjene to bad, flere soverom, litt bedre utsikt, ikke så stort bygg, typ at man føler at man bor som sild i tønne. Vi har ha litt space rundt oss. Så den leiligheten vi bor i nå, og dette bygget er perfekt, men gjerne da en dobbelt så stor leilighet :)

Hvilken jobb har du hatt hvis du ikke har blogget?

Jeg jobbet i NRK før jeg begynte med blogg, men jeg hadde nok ikke gått tilbake dit, tror heller ikke jeg hadde fått jobb der med tanke på nedgangen i media bransjen. Anyway, jeg hadde nok villet jobbet med interiør eller mote. Kunne gjerne ha tenkt meg å jobbet i butikk :) Men jeg kunne også gjerne ha jobbet i helsetjenesten. En forening, støttekontakt, assistent, noe innenfor det å hjelpe, bidra, og gjøre en forskjell for andre som ikke har det like greit. <3

Hva gjør dere i lag som familie i helger?

Vi baker mye, lager kino å så velger lille f en film hun vil se, vi er ute på cafe, av og til er vi med andre venner av oss med kids her ute på Fornebu, svømmer, klatrer, eller så reiser vi bort på hytta eller litt lengre reiser :)

Kunne du tenkt deg å være med i bloggerne?

Ja jeg kunne det, men vi eksponerer ikke lille f så jeg tror nok ikke de hadde giddet å ha med oss av den grunn ;) Hadde blitt kjedelig tror jeg?

Eeeeeelsker denne kjolen. Har vist dere den før bare i svart! SOL, 20 grader og sommer NÅ. Please <3 Du finner den Her i hvit, Her i sort, og Her i lyselilla. Normal i str. Jeg har str 34. Stoffet er bomull, men kjennes og ser ut som lin <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Så hyggelig innlegg, den kjolen var nydelig!