Det bobler over!

Annonse for Bubbleroom

Me and my summer dresses

Det nærmer seg siste dag her i Phuket og jeg gleder meg såååååå mye til å se lille f og Lavrans igjen. Borte veeeeldig bra, men hjemme best <3 Vi har snakket en del på facetime, og avtalt både jentekveld, hva vi skal spise til middag, og det koseligste av alt, vi skal sove sammen alle tre den kvelden jeg kommer hjem. Kun den kvelden da, for jeg sover egentlig sykt dårlig når lille f ligger imellom oss. Er så redd for å rulle oppå henne, haha.

I nærmere en uke har jeg kledd meg i det jeg elsker aller mest! Sommerkjoler! Kofferten min var stappfull med kjoler til både beach, utflukter og kvelds. Jeg hadde faktisk kun med meg 99% kjoler og en shorts, hehe. 

Bubbleroom bobler over om dagen, med en hel haug av vår/sommer-outfits! Kjolen min finner du HER. Den er en perfekt beach-kjole over bikini/badedrakt, eller som en chill hverdagskjole med sneakers til. Digg når kjoler kan brukes til litt mer enn kun en ting ;)

Flere vår/sommerkjoler HER

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Hvor er vesken fra? :)

  1. Anja Johansen

   Hei hei =) Den kjøpte jeg på et marked i Phuket :)

 2. Så fin kjole! Hvor er vesken fra?

  1. Anja Johansen

   Den er fra et marked i Phuket =)

 3. Annette Marie

  Veldig kul kjole. Problemet er at den jo er utsolgt!!! Vet du om den kommer inn igjen?
  Hvilken størrelse har du?

  1. Anja Johansen

   Hey u =) Jeg sjekker det opp, men vet at de fyller opp etter hvert ;) Jeghar str 36/38. Klemmer