Oss tre i vår egen lille bok

Annonse for Fotoknudsen

Minnene år etter år

Hvert år, i snart tre år har vi samlet de beste bildene vi har tatt, og laget en fotobok eller kalender. Vi har laget det for vår egen del og som både julegave og bursdaggave til venner og famillie. Fotoboken fra Fotoknudsen som tok for seg 2017 lagde vi tre stk av. En til oss selv, en til svigers og en til mine foreldre.

I fjor var vi mye på farta og vi hadde enormt mange bilder å velge mellom. Jeg var på et par jobbreiser, Lavrans og jeg hadde tidenes kjærestetur, og vi tre som familie var i utlandet og på tur her hjemme i Norge. Tiden flyr avgårde og selv om jeg føler at fjoråret akkurat var her, så er vi gang med årets opplevelser. Blir en fin fotobok for 2018 også ;)

Jeg syntes det er viktig å ta vare på de gode bildene og minnene. Først av alt er det superkos å i det hele tatt lage sin egen fotobok, og for andre er det fint å ikke bare ha alt på mobilen ;) Som jeg nevnte lengre opp er slike minner og bilder en utrolig fin gave til både venner og familie også :)

Inne på Fotokundsen har du din egen «minnebank» i din egen profil, og der vil bildene dine alltid ligge. Det vil derfor være enkelt å lage nye prosjekter med bilder som feks allerede ligger der inne :) Jeg har brukt bilder jeg lastet inn der for to år siden igjen på feks julekortet vi lagde i fjor. Det er superenkelt å laste bildene inn, redigere, finne løsninger samt hvordan du ønsker å lage et produkt ut av bildene dine. Det er ikke kun på Mac eller pc du kan lage ditt eget prosjekt, men også andre steder. Her finner du en oversikt over appene.

Jeg gir alle mine følgere -40% rabatt på en fotobok, og koden gjelder fra og med i dag :) Bruk koden ANJABOK . Gjelder frem til 19 mars!

Trenger dere hjelp til noe ang fotoboken, eller lurer på noe annet så spør gjerne :)

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *