Alltid med i reisevesken

Annonse for Dr Schrammek

Protect and care

Det er dag to (kveld) her i Chiang Mai, og jeg nyter hvert sekund. Sol, varme, og sommerkjoler. Kan det bli  bedre? Med i baggen har jeg med Dr Schrammek sitt søte lille reisesett, pluss det aller viktigste nå som solen steker..solkrem!

I år tilbyr Dr. Schrammek en superdigg liten produktpakke full av det huden trenger! Beskyttelse og pleie på det beste. Den lille pakken er perfekt nå mot påsken når solveggen og skiløypende står for tur.

I pakken finner du –

SUPER SOFT CLEANSER 

Rensemelk som fjerner make-up, og et sliten ansikt på kvelden. Jeg bruker denne hver kveld, men noen ganger også midt på dagen om jeg vil freshe meg litt opp, og ta på meg ny sminke.

HERBAL CARE LOTION 

Mild tonic med sterk beroligende og antibakteriell virkning som passer for alle. Den demper rødhet og hudirritasjoner, og denne bruker jeg etter at jeg har brukt super soft cleanser. Har jeg feks gått en hel dag uten sminke kan jeg også bare bruke denne som rens på kvelden.

SENSIDERM SUN CREAM SPF 50

Jeg kjører på med faktor for å si det sånn ;) Denne bruker jeg mest i ansiktet og den brukte jeg også i fjor. Jeg bruker alltid høy faktor i solen, og har gjort det en gooood stund. Den passer alle, og er en ideell solkrem for en sensitiv hud samt for de med rosacea. 

SPECIAL CARE CREAM  – (DEN PERFEKTE AFTERSUN)

Special Care Cream er den kremen jeg bruker mest. Gjerne etter green peel, ansiktismaske/peel hjemme, eller når jeg er tør og sår!

ENERGY POWER AMPULLER 

Påføres halv morgen og halv kveld på renset hud som serum under solkrem/nattkrem. 

BLEMISH BALM (PRØVE)

Bb cream on point! Det er denne jeg har brukt i nærmere tre år og nå, og som jeg alltid sier, jeg kommer aldri til å gå over til noe annet. Etter en Green Peel er denne perfekt å bruke som en «dempenede» krem, samtidig som den gir meg glød.

Det er ikke alltid like lett å vite hvem som selger Dr Schrammek, så HER er en liste over de salongene som fører Dr Schrammek :) Reisesettet ligger på 690 kr.

Spør meg gjerne om det er noe du lurer på ang produktene, eller Green Peel :)

«sommerklem» Anja ;)

Skriv en kommentar

8 kommentarer

 1. Hvilken farge bruker du på bb-kremen?

  1. Honey =)

 2. Ikke akkurat like eksotisk, men du som kjenner Bergen- har du hotell anbefaling?
  Reiser med 2 barn, så hotellet må være ok for barn.

  1. Hehe, Bergen <3 <3 Jeg har bodd på Scandic Ørnen. De har et lite lekerom nede, suuuper frokost, midt i byen, og hyggelig stemming :) Hvor gamle er de to ? Klem

   1. De er større en din jente, 8 og 9 år.
    Ønsker at rommene skal være litt freshe… skal sjekkr ut det du nevnte.

    Må bare si en ting, leser bloggen din kun tidvis. Men den har blitt veldig mye bedre det siste året.
    Husker jeg leste i fjor da din datter var syk. Jeg var selv mye på ullevål da pga min dødssyke mor. Jeg så dere «ofte» på narvesen og kafeen. Ble helt absurd, jeg begynte jo å kjenne igjen ukjente folk der, dag etter dag. Husker det var en annen «kjendis» der også på samme tid. Merkelig hvordan alle stilles i samme båt på slike steder. Er så glad det gikk bra med din datter!

   2. Anja Johansen

    <3 <3 <3

 3. Hei!
  Reagerer veldig med kviseutbrudd på solkrem. Vet du hvordan denne fungerer med tanke på dette?

  1. Hei hei =) Jeg har ikke nok kunnskap på det området til å hjelpe deg, men jeg vet at Ida som er min hudterapeut kan alt om dette. Kontakt salongenjeg går til, V By Sonja =) Håper det ordner seg. Klemmer til deg!